Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen
30-03-15 - 

Base-klanten kunnen Androidapps kopen met belwaarde

Heb jij Base als provider? Dan kun je voortaan met je belwaarde betalen voor al je aankopen in de Google Play Store! Voorheen was het voor klanten van Base enkel mogelijk om af te rekenen met de standaard betaalmethoden. Maar de provider vindt het aanbieden van deze online betaalmethode een logische stap voor deze tijd. Dus vanaf nu kun je Androidapps zoals games, muziek, film, boeken en nog veel meer eenvoudig en snel afrekenen met je tegoed. Maar dat is niet de enige nieuwe dienst van de provider! Vanaf nu kun je als Base-klant ook gebruik maken van Visual Voicemail (alleen voor iOS gebruikers).

Hoe reken ik mijn android apps af met Base belwaarde?

Base is niet de eerste Belgische provider die deze dienst aanbiedt. De provider volgt zijn concurrenten Proximus en Mobistar die het belwaarde al langer aanbieden als betaalmethode in de Google Play Store. Deze dienst is beschikbaar voor zowel klanten met prepaid tegoed als een postpaid abonnement. Om de dienst te activeren ga je naar je account in de Google Play Store. Hier kun je bij ‘Betaalmethoden’ een betaalwijze toevoegen. Om met je Base belwaarde te betalen, voeg je ‘Facturering via BASE inschakelen’ toe. Je krijgt direct bericht dat de dienst geactiveerd is.

Visual Voicemail voor iOS gebruikers

Naast deze nieuwe betaalmethode stelt de provider nog een nieuwe dienst beschikbaar aan de klanten, namelijk Visual Voicemail. Dit is een bundel waarbij de voicemail inbox van iPhone-gebruikers in een duidelijk overzicht getoond wordt. Het grote voordeel van deze dienst is dat je jouw berichten niet meer één voor één hoeft af te luisteren. Je krijgt de ontvangen berichten te zien in een lijst en kunt deze in de gewenste volgorde beluisteren, pauzeren of terugspoelen. Visual Voicemail is geïntegreerd als standaardfunctie in je telefoon. Base is de tweede provider in België die deze dienst aanbiedt.

Base belwaarde herladen kan eenvoudig en snel via onderstaande button.
Base herladen


Terug naar het overzicht