Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen
13-11-20 - 

De beste Black Friday 2020 deals in België: een snelle handleiding

Black Friday is een perfect beginpunt als je de beste deals voor je kerstinkopen wilt krijgen. Tot nu toe is 2020 een hoogst ongebruikelijk jaar is geweest, maar Kerstmis gaat gewoon door. Het aftellen naar de feestdagen is begonnen!

Wanneer is Black Friday 2020?
Black Friday deals Zalando
Black Friday deals Bol.com
Amazon Black Friday deals
Kindle Black Friday Deals
Apple Black Friday Sales
PlayStation Black Friday deals
Xbox Black Friday Deals
GooglePlay Black Friday Deals
Overige Black Friday Deals
Wat Is Cyber Monday?
Is Black Friday het waard?

Wanneer is Black Friday 2020?

De Black Friday-aanbiedingen beginnen jaarlijks op de vrijdag na Thanksgiving. In 2020 valt Black Friday op 27 november. Hoewel Black Friday 2020 in fysieke winkels niet zo groot zal zijn als normaal, gaat het online gewoon door. Hier zijn enkele Black Friday deals om in de gaten te houden.

Black Friday deals Zalando

Profiteer van de vele korting dankzij de Black Friday dealsIs het tijd om je wintergarderobe aan te vullen? Vorig jaar liepen de kortingen bij Zalando tijdens Black Friday op tot wel zeventig procent, dus dat belooft veel goeds. Je vindt hier de laatste mode en trends. De lijst met merken die Zalando aanbiedt is eindeloos. Bereid je voor en schaf alvast een Zalando Cadeaubon aan.

Zalando Cadeaubonnen

Black Friday aanbiedingen Bol.com

Ook Bol.com weet ieder jaar weer vele bezoekers te verblijden met de beste Black Friday kortingen op o.a. televisies, smartphones en gaming consoles. De liefhebber van de beste deals staat dan ook bij de digitale voordeur van het bedrijf te trappelen voor alles van spellen en entertainment tot electronica. Hou de website dus goed in de gaten. Koop dus alvast een Bol.com cadeaubon en verzeker jezelf van de beste deals.

Bol.com cadeaubonnen

Amazon-deals: Black Friday

Misschien wist je het nog niet, maar ook in België is Amazon the place to be als het gaat om Black Friday-aanbiedingen. Elk jaar houden ze een grote Black Friday-uitverkoop met kortingen tot wel 70% op alle producten. Gebruik een Amazon Gift Card als betaalmethode om je Amazon-winkelervaring veilig en eenvoudig te houden. Hij is 10 jaar geldig, dus je kunt hem ook gebruiken voor Black Friday 2021!

Amazon Gift Cards

Kindle Black Friday deals

Ben je op zoek naar het juiste moment om een ​​Kindle-e-reader te kopen? Dit is hét moment. Amazon staat bekend om haar Kindle deals op Black Friday, met kortingen die in het verleden opliepen tot 20%.

Doet Apple aan Black Friday?

Ja en nee. Apple organiseert meestal een verkoopevenement rond Black Friday, maar gewoonlijk doen ze niet aan grote kortingen op hun producten. Ze bieden wél geregeld iTunes Black Friday-deals of App Store Black Friday-deals aan. Zorg er dus voor dat je genoeg App Store- en iTunes-tegoed hebt om het meeste uit aankomende deals te halen. Tussen 27 november en 5 december bieden wij 10% méér krediet op onze Apple-cadeaubonnen voor dezelfde prijs.

Trouwens, als je écht graag korting wilt krijgen op een Apple-product in plaats van op App Store- of iTunes-aanbiedingen, hou dan de Amazon-aanbiedingen in de gaten houden.

App Store- en iTunes kaarten

Black Friday PS4 en PS5 aanbiedingen

Ontdek de beste Black Friday deals voor je consoleNovember 2020 is een groot moment voor PlayStation-fans. Nu de nieuwe PS5-console op het punt staat gelanceerd te worden, is de vraag: komen er PSN Black Friday-deals op de console?

Meestal blijft PlayStation tot het laatste moment geheimzinnig over zijn Black Friday-deals. Je zult dus geduld moeten hebben om te zien welke kortingen de console mogelijk biedt. Het is wél al duidelijk dat er Black Friday-deals voor PSN-winkels zullen zijn. Wil je er zeker van zijn dat je voorbereid bent wanneer de deals beginnen? Schaf dan van tevoren je PSN card aan.

PSN cards

Xbox Black Friday deals

Net als Sony, lanceert Xbox de Xbox Series X-console in november 2020. Komen er Xbox Black Friday-aanbiedingen op de console? Dat is nog niet zeker, maar het is de moeite waard om de Amazon Black Friday-sales in de gaten te houden. Als officiële Xbox-leverancier nemen ze deel aan de actie als er korting op de console beschikbaar is.

Als je een Xbox Live-lid bent of een fan van de Microsoft Store, kun je rond Black Friday profiteren van geweldige kortingen. Er komen bijvoorbeeld Fortnite Black Friday-deals aan, inclusief Fortnite-pakketkortingen. Ook zijn veel games nu gratis te spelen als je een Xbox Live Gold-lid bent, bijvoorbeeld Maid of Sker of Slayaway Camp. Op andere games, zoals NBA Live 19 en AO Tennis 2, krijg je flinke kortingen. Als je het meeste uit deze aanbiedingen wilt halen, schaf dan nu je Xbox Gift Card of Xbox Live Gold aan!

Xbox Gift Cards

GooglePlay Black Friday deals

We googelen vaak op Black Friday rond deze tijd van het jaar, maar heeft Google zelf Black Friday-deals? Ja zeker. Google Play biedt rond deze tijd meestal Black Friday-games en Black Friday-app-kortingen. Dus als je een Android-gebruiker bent, verheug je!

De meeste deals worden zoals gewoonlijk last-minute aangekondigd. Voor Black Friday 2019 werden de GooglePlay Black Friday-deals pas op 21 november onthuld. Je kunt je echter al voorbereiden door voldoende Google Play tegoed te hebben. Google Play herladen? Klik hieronder.

Google Play Cards

Overige Black Friday deals

Als je niet echt een shopper bent, wil dat niet zeggen dat Black Friday je niets te bieden heeft. Voor sportfans zijn er speciale Black Friday-promoties voor sportweddenschappen waarmee je je geluk kunt beproeven. Neem contact op met je favoriete platform voor sportweddenschappen om hiervan gebruik te maken. En vergeet niet om veilig en zeker te betalen als je online gokt. Hoe? Door een prepaid creditcard te gebruiken.

Wat is Cyber ​​Monday?

Cyber Monday is een ander populair online sales-evenement dat elk jaar plaatsvindt op de maandag na Thanksgiving. Als je de term kent, vraag je je waarschijnlijk terecht af wanneer je de beste aanbiedingen vindt: op Black Friday of op Cyber ​​Monday? Aangezien de meeste deals van november in 2020 sowieso online zijn, is er geen groot verschil tussen het aanbod van bedrijven op Black Friday en Cyber ​​Monday.

Is Black Friday het waard?

Absoluut. Als je in de nabije toekomst iets nodig hebt, kun je veel besparen met de Black Friday-sales. Aanbiedingen zijn van toepassing op allerlei soorten producten - van speelgoed tot kleding, tot technologie en schoonheidsproducten. Dus zelfs als je niet van plan bent kerstcadeaus te kopen, kan je altijd een deal vinden waar je wat aan hebt.

Geniet van de deals en als je Black Friday dit jaar leuk vindt, kom dan in 2021 terug voor meer tips.


Terug naar het overzicht