Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen
13-02-15 - 

Google Play Card online kopen

Een Google Play Card kun je nu ook eenvoudig en snel aanschaffen op Herladen.com. De Google Play Card is een entertainmentkaart die je kunt inwisselen in de Google Play Store. Het bedrag dat op de kaart staat wordt op je account gezet zodat je aankopen kunt doen in de online winkel van Google. Zo kun je onder andere films, muziek en ook apps kopen. Op Herladen.com kun je de Google Play Card bestellen in één van de volgende waarden: €15, €25 en €50. Kies het gewenste bedrag en plaats je bestelling. Binnen enkele minuten nadat de betaling is verwerkt, ontvang jij de code per e-mail.

Voordelen online kopen Google Play Card

Er zitten verschillende voordelen aan het online kopen van een Google Play Card. Ten eerste hoef je de deur niet uit voor je favoriete entertainment card. En ten tweede hoef je geen rekening te houden met openingstijden. Je kunt je de Google Play Card bestellen wanneer het jou uitkomt. Zodra de betaling is ontvangen, ontvang je jouw code direct per e-mail en wordt deze op je beeldscherm getoond. De Google Play code kun je direct inwisselen in de Belgische Google Play Store zodat je het tegoed kunt gebruiken. Een Google Play Card koop je eenvoudig en snel online bij Herladen.com.

Google Play Card inwisselen

Het inwisselen van de Google Play Card is heel simpel. Zodra je de code hebt ontvangen, kun je deze inwisselen in de Google Play Store. Zo herlaad je direct het saldo van je account zodat je het tegoed kunt gebruiken om producten uit de Play Store aan te schaffen. De codes wissel je in via de browser op je laptop of computer of via de Play Store op een Android apparaat.
  • Google Play Card inwisselen via de browser
    Het inwisselen van je Google Play Card kan via de browser van je laptop of PC. Hier heb je wel een Google account voor nodig. Heb je deze (nog) niet? Dan kun je eenvoudig een account aanmaken in slechts enkele minuten. Log met je account in op play.google.com en selecteer de optie ‘inwisselen’ aan de linkerzijde van het scherm. Je kunt de code vervolgens invoeren in een pop-up scherm en het tegoed wordt direct aan je account toegevoegd.
  • Google Play Card inwisselen via Android apparaat
    Je kunt de Google Play Card ook inwisselen via één van je Android apparaten zoals een telefoon of tablet. Je opent op het apparaat de Google Play Store app en selecteert de optie ‘inwisselen’. De Google Play code kun je invoeren zodat het tegoed van je Google account direct wordt herladen.

Google Play Card

Een Google Play Card bestel je eenvoudig en snel op Herladen.com.


Terug naar het overzicht