Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen
09-12-14 - 

iTunes herladen

Ken jij dat ook? Wil je net dat ene leuke nummer of album kopen in de iTunes store, heb je geen tegoed meer. Je stapt op de fiets om een iTunes kaart te kopen in de winkel zodat je iTunes kan herladen. Maar dan dient zich een nieuw probleem aan. Welke iTunes kaart zullen ze in de winkel hebben? Misschien hebben ze alleen maar grote bedragen en dat is toch zonde van je geld omdat je blijft zitten met ongebruikt tegoed. Bij Herladen.com bieden we je een mooi alternatief. iTunes herladen kan namelijk al vanaf €15 én je hoeft er de deur niet voor uit.

iTunes online herladen vanaf €15


Bij Herladen.com kun je kiezen uit vier iTunes kaarten. De iTunes Gift Card van 15 euro is perfect voor al die kleine aankopen. Voor grotere aankopen hebben wij de iTunes Gift Cards van 25, 50 of 100 euro. Kortom, je hoeft met deze koude winterdagen de deur helemaal niet meer uit. Over koude winterdagen gesproken, de iTunes kaarten zijn natuurlijk ook erg leuk om te geven als kerstcadeau!

iTunes herlaadcode kopen


Zoals je van ons gewend bent heb je maar een minuut nodig om de iTunes kaart te kopen. Je selecteert een bedrag, vult je e-mailadres in, kiest een betaalmethode en rekent af. Makkelijker kan niet! Na een succesvolle betaling zie je direct de herlaadcode op je scherm. Je ontvangt eveneens een orderbevestiging met hierin nogmaals de herlaadcode. Gebruik deze code voor het herladen van je iTunes tegoed.
Let op! Als je een iTunes kaart koopt via Herladen.com kun je deze alleen inwisselen in de Belgische iTunes Store.

iTunes herladen door het inwisselen van de herlaadcode


Het inwisselen van je iTunes herlaadcode heb je zo voor elkaar met de onderstaande herlaadinstructies.

Inwisselen via Mac of Windows
Om de herlaadcode via Mac of Windows in te wisselen open je het programma iTunes. Ga naar de ‘iTunes Store’ en klik op inwisselen. Nu opent zich een invoerscherm waar je de herlaadcode in kunt vullen. Zodra je dit hebt gedaan is iTunes online herladen.

Inwisselen via iPhone, iPod Touch of iPad
Tik eerst op iTunes Store of App Store. Eenmaal in de store tik je op Muziek en vervolgens op Uitgelicht. Als je nu naar beneden scrollt zie je ‘wissel in’ staan. Door hier op te tikken kom je terecht bij het invoerscherm. Voer de herlaadcode in en hiermee wordt iTunes herladen.

Wat kun je kopen met een iTunes kaart?


iTunes online herladen door het inwisselen van de herlaadcode is gelukt. En nu? Nu is het de hoogste tijd om te winkelen met je nieuwe tegoed. Misschien sloeg de introductie van dit bericht helemaal op jou en wil je een nummer of album aanschaffen in de iTunes Store. Maar ook voor series en films ben je hier aan het goede adres. En wat dacht je van boeken of apps? Het assortiment is zo groot dat er voor iedereen genoeg leuks te vinden is in de iTunes Store, Mac Store, iBook Store of App Store!

iTunes kaart kopen


Terug naar het overzicht