Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen
27-02-15 - 

Lycamobile belwaarde herladen op Herladen.com

Het aantal Lycamobile klanten in België blijft maar toenemen. Dit bleek vorig jaar al uit een Mobile Virtual Network Operator rapport van Telecompaper. Als jij ook tot één van de Lycamobile klanten behoort, kun je op Herladen.com online snel Lycamobile herladen. Je maakt eerst de keuze om te herladen met een belwaarde van 5, 10, 20 of 30 euro, doorloopt het bestelproces en plaatst de bestelling. Na een succesvolle betaling ontvang je direct een belwaarde code via e-mail & gratis SMS waarmee je Lycamobile belwaarde kunt herladen.

Lycamobile blijft groeien, en niet alleen in België

Lyca valt onder de categorie virtuele mobiele providers. Dit houdt in dat de provider geen eigen netwerk heeft, maar mobiele telefonie verkoopt over het netwerk van een ander. Dankzij de enorme groei die het bedrijf heeft meegemaakt sinds de oprichting in 2006, mag Lycamobile zich één van de grootste virtuele mobiele providers noemen. En het lijkt er niet op dat de provider van plan is om het rustiger aan te doen. Lyca blijft nieuwe landen toevoegen (zoals is Roemenië afgelopen maand) en is van plan om de internationale diensten verder uit te breiden en nieuwe markten te ontdekken. Kortom, houd Lyca in de gaten!

Internationaal herladen van Lycamobile belwaarde

Omdat Lyca internationaal actief is, is Lyca herladen vanuit het buitenland ook mogelijk. De wijze van herladen kan per land verschillen, dus het is verstandig om dit te achterhalen. Om Belgische Lycamobile belwaarde te kopen op Herladen.com klik je hieronder op de groene button. Vergeet echter niet dat je een Belgische belwaarde code alleen kunt gebruiken om je Belgische Lyca simkaart mee te herladen.
Lycamobile herladen

Let goed op de vervaldatum van je Lyca belwaarde, want deze is niet onbeperkt geldig.


Terug naar het overzicht