Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen
09-06-15 - 

Nu op Herladen: de Battle net Gift Card

Gamers, opgelet! Op Herladen.com vind je vanaf nu de Battle Net Gift Card. Deze nieuwe gamecard kun je inwisselen in de Battlenet Shop voor de beste spellen en extra features op Battle.net. Dit online platform brengt gamers van over de hele wereld bij elkaar. Kies jouw game, het karakter en ga de strijd aan! De Battle Net Gift Card is er ook nog eens precies op tijd voor de release van de nieuwe Blizzard game ''Heroes of the Storm''. Speel als held en maak je klaar om te vechten voor jouw ras.

Battlenet Prepaid Card online kopen

Een Battlenet Prepaid Card online kopen is heel eenvoudig en kan nu ook gewoon via Herladen.com. Het online kopen van je codes biedt verschillende voordelen. Je kunt op ieder moment van de dag bestellen en je hoeft niet eens de deur uit! Kies de Battle Net Gift Card in de gewenste waarde en voer je gegevens in. Zodra je betaling is ontvangen, wordt de code direct per e-mail naar je verstuurd. De Battle.net code kun je gelijk inwisselen.

Battlenet Gift Card Herladen.comKoop de Battle net Gift Card op Herladen.com[/img]

Populaire games op Battle.net

Heb je geen idee welke games je kunt spelen via Battle.net? Je kunt kiezen uit diverse bekende Blizzard games waar je vast wel eens van hebt gehoord. De meest bekende is waarschijnlijk World of Warcraft (WoW). Een spel waarbij je in een magische wereld een ras bijstaat in de strijd om de macht. Ook in StarCraft moet je een kant kiezen om voor te vechten. Het verschil is dat je je hier in een toekomstige wereld bevindt. En heb je ooit gehoord van de demon Diablo? In het gelijknamige spel moet je hem en zijn leger van demonen verslaan.

Wat koop je in de Battlenet Shop?

De genoemde spellen kun je allemaal aanschaffen in de Battlenet Shop. Naast de nieuwste releases en de classics, kun je ook uitbreidingspakketten en diverse services kopen. Speel je bijvoorbeeld regelmatig WoW en wil je van karakter aanpassen? Je kunt een nieuw ras kiezen (€20,00), je naam wijzigen (€8,00) of je uiterlijk veranderen (€15,00). Daarnaast is het mogelijk om met de Battle Net Gift Card dieren, helmen en bundels te kopen.

Heroes of the Storm game release

Afgelopen week is ''Heroes of the Storm'' uitgekomen. In dit spel komen de helden en schurken uit de voorgaande games samen. Kies je favoriete karakter en ga de strijd aan!
Battle.net (Blizzard) gift card


Terug naar het overzicht