Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen
20-04-15 - 

Koop de beste Steam games met een code

Heb je een Steam Card ontvangen en heb je geen idee voor welke Steam games je deze kunt inruilen? In de Steam Store vind je duizenden leuke, spannende en/of strategische games! Of je nu op zoek bent naar een game in het genre actie, avontuur, strategie, sport, simulatie of iets anders, er zal altijd wel een spel bij zitten dat jij leuk vindt. Heb je al een Steam game op het oog maar nog geen giftcard om in te wisselen? Bestel dan nu gemakkelijk en snel een Steam code via Herladen.com.

De top 5 populairste Steam games

Elke dag komen er weer nieuwe Steam games bij in de Store. Deze worden gedownload en gebruikt door de grote community van Steam. De populairste nieuwe games van dit moment zijn:

1. Gratuitous Space Battles 2
Dit is het vervolg op het strategische spel Gratuitous Space Battles, alleen nog veel beter! Bouw schepen, stel je vloten samen en deel bevelen uit. Tijdens dit spel ben jij de leider en stuur je jouw vloot op de vijand af! Speel alleen of ga uitdagingen aan in een online (asynchroon) multiplayersysteem.
Gratuitous Space Battles 2

2. Westerado: Double Barreled
In dit spel wil je wraak nemen op de crimineel die je hele familie heeft vermoord. Het is mogelijk om iedereen neer te schieten wanneer je maar wilt. Je hebt zelf de keuze of je het slechte pad op gaat of de held van het verhaal wordt. Ontdek het Wilde Westen, ontmoet de karakters uit het spel en bepaal op welke manier jij wraak neemt.
Westerado: Double Barreled

3. Sunrider Academy
In deze game speel je Kayto Shields die is aangewezen om de school clubs op orde te brengen. Je schoolleven is al chaotisch en je hebt ook nog eens een weddenschap met je zusje dat je aan het einde van het jaar een vriendin hebt. Neem de controle over en zorg ervoor dat Kayto een goede student is, de clubs op orde krijgt en een vriendin vindt.
Sunrider Academy

4. Age of Wonders III
Age of Wonders III is het derde deel van de strategische reeks Age of Wonders. Dit spel combineert strategie met avontuur en RPG (rollenspel). Je leidt de manschappen van één van de verschillende rassen. Ga een verbond aan met de ‘’slechte’’ of ‘’goede’’ kant en bepaal het lot van de vernieuwde wereld van The Age of Wonders III. Dit spel kun je aanvullen met Age of Wonders III - Eternal Lords Expansion.
Age of Wonders III
Eternal Lords Expansion


5. Titan Souls
Titan Souls is een avonturenspel waarbij de speler 20 gigantische monsters (The Titans) moet verslaan. De monsters kunnen slechts op één manier verslagen worden en tijdens het gevecht is het jouw taak om erachter te komen hoe. Het moeilijke aan dit spel is dat je als spelers slechts 1 pijl krijgt, die je iedere keer na het schieten weer opnieuw moet terughalen.
Titan Souls

Steam Card online kopen

Een Steam Card kun je in de winkel kopen, maar het is veel gemakkelijker om je code online aan te schaffen via Herladen.com. Op de website kun je kiezen uit de Steam Gift Card in de volgende waarden: €5, €10, €20, €30, €40 en €50. Selecteer de gewenste waarde en doorloop het bestelproces. Zodra de betaling is ontvangen, wordt de code direct per e-mail naar je verstuurd. Deze code kun je meteen inwisselen voor bovenstaande Steam games of andere leuke spellen in de online winkel.
Steam Gift Card
Terug naar het overzicht