Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen
14-07-15 - 

Profiteer nu van zomeracties bij verschillende providers!

Eindelijk! De zomer komt er weer aan en dat betekent dat je veel het huis uit bent om te genieten van het lekkere weer. Heerlijk de zon in, een terrasje pakken of uitwaaien aan de zee, beter kan het bijna niet. Of toch wel?

De vakantie is in aantocht en dat willen ook vele providers niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben zij speciale voordelen waar jij gebruik van kunt maken!

Gratis belminuten, speciale bundels en andere zomeracties staan op jou te wachten. Kijk snel of je kunt profiteren van kortingen bij jouw provider deze zomer!


Zomeracties bij verschillende providers die je kunt vinden op Herladen.com

Ortel Mobile

Bij provider Ortel Mobile ontvang je nu gratis belminuten bij iedere herlaadbeurt! Deze minuten kun je gebruiken om naar vrienden en familie in België te bellen die ook Ortel gebruiken. Je kunt ook goedkoop bellen naar een Belgisch Base nummer. Je betaalt hier zelfs geen connectiekosten voor. Deze zomeractie is geldig tot en met 31 juli 2015. Profiteer nu!

Proximus

Ontvang 200 gratis roaming-sms’en bij de eerstvolgende 9 herlaadbeurten van minstens €15! Om de zomeractie te activeren bel je tussen 01/06/2015 en 31/07/2015 naar #144#. Deze actie is geldig tot en met september 2015. De herladingen moet je vóór het einde van september hebben gedaan om te mogen profiteren van de gratis roaming.
Proximus herladen

Lycamobile


Met Lycaworld Bundel kun je ook op vakantie in het buitenland goedkoop bellen naar vrienden en familie voor het laatste nieuws. Het enige wat je moet doen is, nadat je een code hebt gekocht op Beltegoed.nl, je beltegoed opwaarderen en de gewenste bundel activeren door te bellen of sms'en. De kosten van de bundel worden direct van je prepaid belwaarde afgeschreven. Je kunt kiezen uit 25, 75, 200 en 500 minuten waarmee je naar de volgende landen kunt bellen: Australië, Denemarken, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Ierland, Italië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland. Verder krijgen bij deze bundel nog extra voordelen zoals gratis belminuten voor het maken en ontvangen van oproepen in niet EU landen. Voor meer informatie over hoe je de bundel moet activeren, kun je kijken op de website van de provider. Let op: de bundel wordt automatisch vernieuwd.
Lycamobile herladen

Herlaad de belwaarde van jouw provider om te profiteren van leuke zomeracties!


Terug naar het overzicht