Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen
08-01-21 - 

Januari solden 2021: Hoe profiteer je er het meest van?

Januari is van oudsher de maand van de solden na oud & nieuw. En als er iets deze maand jouw humeur kan opbeuren dan zijn het een goede online koopjes. Een goede manier om even aan de lockdown te ontsnappen en lekker online te winkelen.

Hieronder vind je onze tips voor waar je de beste solden kan vinden en hoe je ervan kan profiteren.

Wanneer start Solden 2021
Solden bij Bol.com
Zalando wintersolden deals
Je voorbereiden op de solden

Wanneer begint de januari Solden?

De beste deals vind je tijdens de januari solden!In België mag 2 x per jaar een verkoopperiode of solden gehouden worden. Wanneer de solden gehouden mag worden is bij wet bepaald. De januari solden begint in 2021 op 4 januari. Dit is uitzonderlijk aangezien deze normaal altijd op 3 januari begint (tenzij 3 januari op een zondag valt).

De solden wordt ook wel seizoensopruiming genoemd en biedt dan ook aantrekkelijke kortingen. Zeker zo na de kerstperiode een goede gelegenheid om leuke artikelen te kopen uit het afgelopen seizoen. Vrijwel alle merken hebben dan ook solden deals, van groot tot klein.

Top tip: solden bij Bol.com

De beste solden deals vind je altijd bij Bol.com. Wees er dus snel bij om van de deals te profiteren. Bol.com heeft altijd kortingen over een brede selectie van verschillende producten. Of je nu elektronica zoekt, een nieuw boek, witgoed of speelgoed: er is altijd wel een koopje te vinden.

Als je van de solden kortingen wil profiteren kun je de Bol.com solden pagina in de gaten houden. Om perfect voorbereid te zijn kan je alvast een Bol.com cadeaubon kopen. Om zelf van de koopjes te genieten of om er een ander mee te plezieren.

Alle Bol.com cadeaukaarten

Mode tip: Zalando wintersolden deals

Korting op de outfits van het afgelopen seizoen? Dan moet je bij Zalando zijn. Maar wat is het beste moment om van deals te profiteren?

Net als andere Belgische online retailers, heeft ook Zalando enkel de solden periode voor hun seizoensuitverkoop. Ook in 2021 staat de wintersolden bij Zalando dus voor je klaar. Een klein voordeel van dit jaar is dat je niet naar een Nieuwjaarsfeestje hoeft te gaan, dus verslaap je je waarschijnlijk niet door de halve uitverkoop.

De beste manier om je op Zalando deals voor te bereiden is met een Zalando cadeaubon. Je kan er natuurlijk ook iemand anders mee plezieren. Misschien kunnen jullie samen wel online shoppen. Met een cadeaubon geniet je niet alleen van de beste Januari deals. Je zorgt er ook nog eens voor dat je niet over je budget kan gaan.

Alle Zalando cadeaubonnen

Je voorbereiden op de solden januari 2021

Bereid je voor op de beste solden dealsHet ingewikkelde aan de solde seizoensuitverkoop is dat je direct na de feestdagen waarschijnlijk wat minder budget te spenderen hebt. Een planning kan daarbij helpen.

Wat je kan doen is een verlanglijstje bijhouden naast jouw kerstlijstje. Houd bij wat je wilt of nodig hebt en bedenk erbij wat je er aan uit wil geven. Zet dat budget dan opzij met een Bol.com of Zaladon cadeaubon. Op deze manier weet je zeker dat je het geld niet aan iets anders uit geeft.

En als Sinterklaas en de Kerstman niet alles op jouw lijstje komen brengen, dan kun je jezelf nog trakteren met jouw cadeaubon.

In het ergste geval mis je de solden. Gelukkig kan je de Bol.com cadeaubon nog 3 jaar lang gebruiken. Zalando maakt het nog makkelijker. Hun cadeaubon is voor eeuwig geldig dus daar kan je hem ook nog uitstekend voor de volgende Solden bewaren!

Bekijk alle cadeaubonnen en vind de beste voor jouw solden wensen!


Terug naar het overzicht