Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen
17-03-15 - 

Nu verkrijgbaar op Herladen.com: Steam Trading Cards

Speel je regelmatig games op je PC, Mac of mobiele telefoon? Dan is de nieuwe Steam Gift Card iets voor jou! Steam is een online gaming netwerk in de vorm van een applicatie. Met de gamecard kun je onder andere spellen kopen in de Steam Store. In de online winkel vind je zowel gratis als betaalde games. Om de betaalde games te kopen moet je tegoed op je account hebben staan. Dit tegoed kun je eenvoudig en snel herladen met Steam Trading Cards. Deze gamecard is nu verkrijgbaar op Herladen.com!

Steam Trading Cards online bestellen

De Steam Gift Card kun je nu eenvoudig en snel online bestellen bij Herladen.com. Kies de gewenste gamecard en volg de instructies om je bestelling te plaatsen. Zodra jouw betaling is ontvangen heb je een Steam Trading Card gekocht en wordt de Steam Wallet code per e-mail naar je verstuurd. Deze kun je direct inwisselen om je Steam account te herladen.

Gamen met de Steam Controller

PC games speel je meestal met je toetsenbord of muis. Dit hoeft niet meer met Steam games! Jij kunt gamen vanaf iedere comfortabele plek in huis dankzij de speciale Steam Controller. De controller heeft aan de achterkant twee triggers, twee bumpers en twee knoppen. Op de voorkant zitten de standaard knoppen zitten en er zijn twee touch-pad knoppen toegevoegd om de muis te vervangen. Met deze speciale controller van Steam beleef je de echte game-ervaring. De controller is in Amerika verkrijgbaar vanaf november 2015.

Gamen op groot scherm met de Steam Link

Vind je het scherm van je PC of Mac niet groot genoeg en wil je gamen via je tv-scherm? Dan kan dit gemakkelijk met de Steam Link! Dit is een ‘kastje’ waarmee je eenvoudig je games naar een ander scherm kan streamen. De apparaten moeten wel gebruik maken van hetzelfde wifi-netwerk. Helaas moet je nog heel even wachten op de Steam Link. Deze is vanaf november te koop in Amerika.
Steam Gift Card kopen


Terug naar het overzicht