Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen
30-06-15 - 

Waarom jij onze Netflix Gift Card wilt hebben!

Netflix is al sinds vorig jaar beschikbaar in België en was meteen een doorslaand succes. Via de Amerikaanse streaming dienst kun je films en series online kijken en het aanbod wordt bijna iedere dag uitgebreid. Met een abonnement heb je onbeperkt toegang tot alle aangeboden films en series van de dienst. Je hebt al een abonnement vanaf €7,99 per maand. Dit bedrag kun je eenvoudig afrekenen met het krediet op je account. Het krediet kun je herladen met de nieuwe toevoeging aan Herladen.com: de Netflix Gift Card! Zo hoef je geen creditcard gegevens aan je account te koppelen of toestemming te geven voor een automatische incasso. Je kunt de Netflix kaart bestellen in een waarde van €15, €25 en €50. Deze wissel je vervolgens in op je Netflix account zodat je genoeg tegoed hebt om je abonnement af te rekenen. Netflix zonder creditcard kijken was nog nooit zo simpel!

Films en series online kijken

Heerlijk een avondje op de bank hangen met een leuke film? Met de Netflix Gift Card heb je de keuze uit oude en nieuwe films uit diverse categorieën. Ben je meer een fan van series? Dan zit je ook goed op Netflix! Er zijn zelfs speciale Netflix Originals. Deze programma's zijn geproduceerd door de dienst zelf en exclusief te zien bij Netflix. En iedere week voegt de streaming dienst nieuwe content toe. Zo heb je altijd opties genoeg! De nieuwste films en series van deze maand zijn onder andere: Waarom jij de Netflix Gift Card van Herladen.com wilt hebben!

Nieuwe Netflix films:
 • The Barefoot Executive
 • De Klokkenluider van de Notre Dame
 • V For Vendetta
 • The Twilight Saga: Breaking Dawn (Part 2)
 • Elysium

Nieuwe Netflix series:
 • Orphan Black (seizoen 3)
 • Some Assembly Required (seizoen 1)
 • Rita (seizoen 3)
 • Between (Seizoen 1 - aflevering 1 t/m 5)
 • Orange is the New Black (seizoen 3)

Netflix abonnement kiezen

Wil je Netflix herladen? Dan heb je de keuze uit drie abonnementsvormen: basic (€7,99), standaard (€9,99) en premium (€11,99). Met "basic" heb je geen beschikking over HD of ultra HD en kun je slechts één scherm tegelijkertijd gebruiken. Een standaard abonnement geeft je wel de keuze om de content in HD te bekijken. Plus je kunt twee schermen tegelijkertijd gebruiken. Met "Premium" heb je zelfs de beschikking over vier schermen en ultra HD kwaliteit (indien mogelijk). De giftcard is ideaal voor iedereen die Netflix zonder creditcard wilt afrekenen.

Leuk voor alle singles die graag series en films kijken; binnenkort komt de Netfling app. Deze app is een combinatie van Tinder en Netflix. Op basis van je Netflix voorkeuren wordt je gekoppeld aan iemand met dezelfde smaak. Nooit meer ruzie over de afstandbediening!
Netflix Gift Card kopen


Terug naar het overzicht