Blizzard-Activision €20

Herladen.com is een gecertificeerde reseller van Blizzard-Activision
Battle.net Gift Card 20 € 20
€ 20,00Battle.net BE 20.0 EUR
Direct geleverd
Andere Spel:

Hearthstone Cards

Speel jij al Hearthstone? Via Herladen.com koop je snel en eenvoudig Hearthstone cards om jouw Hearthstone decks uit te breiden. Met de Hearthstone cards koop je in het spel Hearthstone packs die bestaan uit kaarten waarmee je het spel kunt spelen.

Ook koop je met de Hearthstone prepaid card toegang tot de Arena game mode in het spel. De game cards zijn verkrijgbaar vanaf € 20 en ontvang je na de bestelling direct in jouw mailbox. Kies eerst het gewenste bedrag, vul daarna je e-mail adres in, betaal en ontvang de card code op het opgegeven e-mail adres. Beschikbare betaalmethoden zijn onder andere Bancontact/Mister Cash en PayPal.

Zie ook:
Veelgestelde vragen
Hearthstone is een strategisch online kaartspel van game developer Blizzard Entertainment, bekend van Battle.net en de World of Warcraft serie. De game wordt gespeeld met kaarten die je ontgrendeld door verschillende doelen te behalen. Of je unlocked de kaarten door packs te kopen in het spel. Deze Hearthstone packs zijn verkrijgbaar in de shop van de game en bestaan uit verschillende soorten: Classic, Grand Tournament en Goblins vs Gnomes packs. Alle packs bestaan uit vijf kaarten met verschillende waarden, variërend van common en rare tot epic, legendary rarity of golden. De packs open je door in het hoofdmenu van de game op 'Open Packs' te klikken. Hartstikke eenvoudig!
Na het ontvangen van de Hearthstone card code wissel je deze in via eu.battle.net en via de Battle.net app.

Via de website
1. Ga naar Battle.net en log in met je accountgegevens.
2. Je naam verschijnt rechtsboven in het scherm. Klik hierop en ga vervolgens naar 'Account Settings'.
3. Je ziet een groene button met 'Add a Game Key'. Door op deze button te klikken kom je terecht op de Code Redemption pagina waar je de code in kunt vullen.
4. Je tegoed is nu herladen en direct besteedbaar in de shop van de game. De Hearthstone Prepaid Cards die je bij Herladen.com koopt zijn geschikt voor gebruik in Europa.

Via de app
1. Log in en ga naar de 'Shop'.
2. Daar klik je onderin op 'Redeem a code'.
3. In het browserscherm dat nu opent kun je de code invullen.
4. Indien gevraagd wordt om een regio te selecteren kies je voor 'Europe (EU)'.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreug...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en an...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen