Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen
13-08-15 - 

Credits nodig voor je favoriete Facebook game? Gebruik een Facebook code!

Na een drukke dag op school of je werk is het fijn om even rustig aan te doen als je thuis bent. Even relaxen op de bank terwijl je tv kijkt of een spelletje speelt op Facebook.

Tenzij je tijdens het spelen van Pyramid Saga of Candy Crush opeens geen levens meer hebt en je 10 minuten of langer moet wachten tot deze zijn aangevuld.

Irritant! Maar als jij je Facebook tegoed aanvult met een Facebook code van Herladen.com, kun je direct verder spelen!


Facebook code online kopen

Niet alleen is het kopen van een Facebook code binnen een minuut geregeld, je hoeft ook niet meer naar de winkel om je Facebook Gift Card te kopen. Op Herladen.com kies je de waarde die je wilt, voer je de benodigde gegevens in en rond je het bestelproces af. Na betaling ontvang je de code per e-mail.

Credit nodig voor je favoriete Facebook game? Gebruik een Facebook code van Herladen.com

De code is gekocht, hoe kan ik deze inwisselen?

Ga naar www.facebook.com/giftcards/redeem en log in als je dit nog niet gedaan hebt. Nu kun je de Facebook code invoeren en klikken op ‘Inwisselen’. Nadat je de Euro als munteenheid hebt gekozen heb jij de code ingewisseld. Je account is herladen met Facebook credits die je kunt gebruiken in je games.

Ready, set, game!

Misschien vraag jij je af voor welke games je de Facebook credits allemaal kunt gebruiken. In duizenden games én apps! Gebruik je credit om sneller te spelen en allerlei items te kopen om spelen nog makkelijker te maken. Het hangt allemaal af van de games die je speelt en de apps die je gebruikt. In de meeste gevallen zie je dat Facebook credits worden geaccepteerd aan de hand van het bijbehorende icoon; een goud muntje met het Facebook logo eroverheen.

Facebook codes koop je vanaf nu ook op Herladen.com
Facebook Gift Card kopen


Terug naar het overzicht