Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen

Facebook Gift Card

Voordelen Herladen.com


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals Bancontact/Mister Cash

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Facebook Gift Card kopen

Op Facebook zijn duizenden games beschikbaar. Een Facebook Gift Card kun je gebruiken voor een nog betere game ervaring. Koop items en levens om levels sneller uit te spelen of verbeter je character door kleding en wapens aan te schaffen. Ontdek zelf alle voordelen en bestel een code voor Facebook op Herladen.com. Start met het kiezen van een waarde, waarna je op de bestel button klikt. Vul op de order pagina je e-mailadres in en kies één van onze betrouwbare betaalmethodes, zoals Mr. Cash en Paypal. Hierna kun je de bestelling plaatsen. Vervolgens ontvang je binnen 30 seconden de Facebook Code per mail.

Waarvoor kan ik mijn Facebook Gift Code gebruiken?


De Facebook Gift Card kun je inwisselen voor credit van games die je op Facebook kunt spelen zoals CityVille, FarmVille, Bubble Witch en Candy Crush Saga. Door het herladen van de credits op je Facebook account, kun je items en services kopen voor deze spellen. Vooral handig als je maar vast blijft zitten op dat ene level of gelijk door wilt naar het volgende level. Speel je andere games? Ook dat kan! De Facebook Gift Card gebruik je voor alle verkrijgbare apps in Facebook’s App Center.

Wat voor een account heb ik nodig voor het inleveren van mijn Facebook Gift Code?


Om je Facebook Gift Code in te leveren heb je alleen een Facebook account nodig.

Hoe kan ik mijn Facebook Gift Code inwisselen?


Als je bent ingelogd op Facebook ga je naar www.facebook.com/giftcards/redeem. Hier kun je direct de Facebook code invullen. Klik op inwisselen en zodra je hebt gekozen voor de munteenheid Euro is de kaart ingewisseld. Je kunt het nieuwe Facebook tegoed direct gebruiken!

Hoelang is mijn Facebook Gift Code geldig?


Je Facebook Gift Card blijft onbeperkt geldig. Bestel hem dus direct en geef het tegoed uit wanneer het jou uitkomt. Zo heb je altijd genoeg cash, bucks, crowns, goudstaven of gems voor je favoriete spel!
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen