Facebook Gift Card

Facebook Gift Card 10 Euro Facebook Gift Card €10
€ 10,00
Meer info
Facebook Gift Card 20 Euro Facebook Gift Card €20
€ 20,00
Meer info

Informatie  

Facebook Gift Card kopen

Online social games zijn mateloos populair. Er zijn veel websites die speciaal zijn ingericht op zulke spellen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon naar Facebook. Naast de leukste Facebook apps, zijn er duizenden games beschikbaar. Een Facebook Gift Card kun je gebruiken voor een nog betere game ervaring. Koop items en levens om levels sneller uit te spelen of verbeter je character door kleding en wapens aan te schaffen. Ontdek zelf alle voordelen en bestel een code voor Facebook op Herladen.com. Je start met het kiezen van een waarde, waarna je op de bestelbutton klikt. Op de orderpagina vul jij je e-mailadres in en kies je een betaalmethode, zoals Mr. Cash en Paypal. Hierna kun je de bestelling plaatsen. Vervolgens ontvang je binnen 30 seconden de Facebook Code per mail.

Haal meer uit apps met de Facebook Gift Card


De populairste games uit het Facebook App Center zijn afkomstig van twee studio’s, namelijk Zynga en King. Als jij graag CityVille, CastleVille, ChefVille, FarmVille of FarmVille 2 speelt dan gaat je voorkeur uit naar Zynga. De Facebook Gift Card kun je inwisselen voor credit van deze games. Zo wordt het uitbreiden van je steden en boerderijen nog makkelijker. King spellen zijn onder andere Pyramid Solitaire, Bubble Witch en Candy Crush Saga. Door het herladen van de credits op je Facebook account, kun je ook items en services kopen voor deze spellen. Vooral handig als je maar vast blijft zitten op dat ene level of gelijk door wilt naar het volgende level. Speel je andere games? Ook dat kan! De Facebook Gift Card gebruik je voor alle verkrijgbare apps in Facebook’s App Center.

Code Facebook inwisselen


Als je bent ingelogd op Facebook ga je naar www.facebook.com/giftcards/redeem. Hier kun je direct de Facebook code invullen. Klik op inwisselen en zodra je hebt gekozen voor de munteenheid Euro is de kaart ingewisseld. Je kunt het nieuwe Facebook tegoed direct gebruiken!

Productinfo + Instructies