Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen
04-07-14 - 

Proximus Pay and Go herladen

Proximus Pay and Go herladen

Wat is Proximus Pay and Go?


Pay and Go is een service van Proximus waarmee je voor een bepaald bedrag een vast aantal minuten, smsjes en data krijgt. Net als bij een prepaid GSM kun je je Pay and Go herladen wanneer het op is. In plaats van in de winkel, kun je gemakkelijk en snel online je Pay and Go herladen via Herladen.com. In slechts één enkele minuut doorloop je een aantal stappen waarna je weer kunt bellen, smsen en internetten. Let op: op dit moment verkopen wij enkel het Pay & Go Messaging Pack.

Proximus Pay and Go Messaging Pack online herladen


Het online herladen van je Pay and Go Messaging Pack is heel eenvoudig. Je hoeft zelfs het huis niet meer uit om je GSM te herladen. Je bestelt het gemakkelijk en snel online via Herladen.com! In enkele stappen heb je jouw Pay & Go kaart besteld en ontvang je direct de herlaadcode via de mail. Deze herlaadcode gebruik je om Pay and Go online te herladen.

Hoe bestel ik mijn Proxium Pay and Go?


1. Selecteer Proximus als belwaarde
2. Selecteer het juiste product (Proximum Messaging Pack)
3. Vul je gegevens in;
4. Kies één van de veilige betaalmethoden en betaal je Proximus Pay & Go kaart;

Als de betaling verwerkt is, ontvang je de code direct per mail. Om je Pay and Go te herladen, volg je eenvoudig de herlaadinstructies van Proximus.

Hoe herlaadt ik mijn Proximus Pay and Go?


1. Toets op je toestel #141*13-cijferige activeringscode#
2. Druk vervolgens op verzenden.

Wat zit er in mijn Proximus Pay and Go Messaging Pack?


Met een Pay & Go Messing Pack van €5 kun je 50 berichten versturen (of 25 MMS berichten). Een Messaging Pack kan dus niet gebruikt worden om mee te bellen. Het krediet van het bestelde Messaging Pack vraag je op door naar #143# te bellen. Je ontvangt direct bericht met informatie over je krediet.

Het verschil tussen Proximus Pay & Go en Proximus belwaarde


Behalve het Proximus Pay & Go Messaging Pack biedt Herladen.com ook Proximus belwaarde aan. Wat is nu het verschil tussen Pay & Go en belwaarde? Belwaarde kun je gebruiken om extra minuten, sms'en en data toe te voegen aan je vaste tegoed. Het is 'extra tegoed' en voor 31 dagen geldig. De belwaarde producten kun je op de algemene Proximus pagina van herladen.com vinden. Pay & Go is een prepaid service wat een vast aantal minuten, sms'en of data levert. Op dit moment bieden wij alleen het Pay & Go Messaging Pack aan wat alleen sms'en levert.

Hoe herlaadt ik mijn Proximus belwaarde


Ook het herladen van Proximus belwaarde is heel eenvoudig. Er zijn verschillende manieren om dit te doen:

Optie 1
1. Vul het volgende in op je telefoon: #121*13-cijferige herlaadcode#
2. Druk op verzenden.

Optie 2
1. Bel naar 1911
2. Volg de gesproken instructies goed op.
3. Je krijgt daarna een bericht dat je Proximus herladen hebt.

Mijn Pay and Go herladen


Terug naar het overzicht