Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen

Pay and Go herladen

Pay&Go - extra pack message
€ 5,00 Messaging Pack €5
Direct geleverd

Voordelen Herladen.com


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals Bancontact/Mister Cash

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Pay and Go online herladen

Op Herladen.com kun je snel en eenvoudig Pay & Go belwaarde herladen. Na een bestelling te hebben geplaatst, ontvang je een herlaadcode. Met de herlaadinstructies bij de hand ben je zo klaar met het herladen van je Proximus Pay and Go herlaadkaart.

Proximus Pay and Go herlaadkaarten

Pay&Go is is de benaming voor de tariefplannen van Proximus’ herlaadkaarten. Afhankelijk van je behoeften kun je kiezen voor Pay&Go Easy, Pay&Go Smart en Pay&Go Max.

Pay & Go Easy en Pay & Go Smart

Beide tariefplannen zijn ideaal voor klanten die de telefoon vooral gebruiken voor bellen en nauwelijks tot geen gebruik maken van het internet. Met Pay&Go Easy koop je een vast aantal belminuten. Je ontvangt geen data. Wil je toch gebruik maken van mobiel internet? Dan is Pay&Go Smart ideaal voor jou. Hiermee koop je niet alleen belminuten, maar ook onbeperkt sms’en en, afhankelijk van het herlaadbedrag, een databundel van 10, 150 of 500 MB. Ongeacht het tariefplan is je krediet 12 maanden geldig.

Pay & Go Max

Het tariefplan Pay&Go Max vorm een uitzondering op de bovengenoemde Proximus Pay and Go herlaadkaarten Easy en Smart. Max combineert de voordelen van prepaid bellen met een abonnement, tenminste, als je dit wilt. Bij het herladen van Pay&Go Max wordt het bedrag direct omgezet in een bundel met minuten, sms’en en datavolume. De bundel is enkel te gebruiken in België. Wil je niet dat de belwaarde die je op Herladen.com hebt gekocht automatisch wordt omgezet in een bundel? Heb je liever gewoon belkrediet? Dat kan! Tik dan eerst #123*1# of #123*01# in, verstuur deze en herlaad je kaart binnen 24 uur na de code te hebben verzonden. Nu heb je in plaats van een bundel, belkrediet op je kaart met een geldigheid van 12 maanden.

Wacht niet langer en herlaad de Proximus Pay and Go herlaadkaarten met je Herladen.com herlaadcode! Wil je meer informatie over de verschillende Pay&Go tariefplannen? Bezoek dan de website van Proximus.

Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen