Treatwell €100

Treatwell cadeaukaart €100 100
€ 100,00Treatwell cadeaukaart €100
Direct geleverd

Treatwell cadeaukaart

Op Treatwell, Europa's #1 boekingsplatform voor haar, beauty en verzorging, vind je verschillende behandelingen: er is voor iedereen wel wat wils.
Eenvoudig verkrijgbaar
Verras je dierbaren met een Treatwell e-gift card, die direct in hun inbox terecht komt.
Eenvoudig te gebruiken
De gelukkige kan hiermee een behandeling kiezen op elk moment en op elke locatie in Nederland. Het boeken is eenvoudig en kan in enkele seconden online of via de app worden gedaan.
Geef self-care cadeau
Doe me-time cadeau en laat zien dat je om iemand geeft.
Veelgestelde vragen
Kies je salon, behandeling en beschikbare tijdslot. Ga naar de check-out, selecteer je cadeaubon of voucher als betaalmethode en vul de code in. Belangrijk: de voucher kan alleen worden gebruikt op het Treatwell-platform (niet als betaalmethode in de salon) en alleen nadat je vooraf hebt betaald (bij salons die deze betaalmethode online accepteren).
De Treatwel cadeaukaart verloopt na 2 jaar.
Je kunt deze Treatwell codes alleen in België inwisselen.
Je kunt op de Treatwell website contact opnemen met de Treatwell klantenservice.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreug...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en an...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen