Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen
30-06-14 - 

GSM herladen

GMS herladen

GSM online herladen


Is je belwaarde op? Dan kun je snel en eenvoudig online je GSM herladen, zodat je snel weer minuten, sms’en en data hebt. Je hoeft niet meer naar de winkel om prepaid belwaarde te kopen om je belwaarde te herladen. Het kan betrouwbaar, veilig, en snel via Herladen.com. Doorloop een paar stappen in minder dan een minuut om je belwaarde te herladen.

Belwaarde online herladen


Het online herladen van je belwaarde is heel eenvoudig. Tegenwoordig is het de gemakkelijkste manier om snel je GSM te herladen zonder het huis uit te hoeven. Op Herladen kun je de volgende operators online herladen: Proximus, Lycamobile, Base, Orange, JIM Mobile, Scarlet, Türk Telekom en Ay Yildiz. Je bestelling reken je gemakkelijk af met één van de veilige betaalmethoden.

Hoe kan ik mijn GSM online herladen


Op Herladen.com bestel je in enkele stappen belwaarde voor je GSM. Na het volgen van de stappen ontvang je direct de herlaadcode via de mail. De herlaadcode kun je gebruiken om je belwaarde te herladen.

  1. Selecteer belwaarde als categorie;
  2. Kies je operator (bijv. Lycamobile);
  3. Selecteer het gewenste herlaadbedrag;
  4. Vul de juiste gegevens in;
  5. Kies één van de veilige betaalmethoden en reken je bestelling af;
Zodra de betaling is ontvangen, wordt de herlaadcode direct naar het opgegeven e-mailadres verstuurd. Volg de instructies om, zoals in dit voorbeeld, Lyca herladen.

Proximus heralden


Om bijvoorbeeld Proximus te herladen kies je eerst belwaarde als categorie op de homepage. Dan selecteer je ‘Proximus’ als operator. Daarna selecteer je één van de belwaarde opties van Proximus. Na deze geselecteerd te hebben wordt je verder gebracht naar het betaalproces. Voltooi het het betaalproces en ontvang jouw Proximus belwaarde. Hierna kun je gemakkelijk en snel je Proximus herladen.

Hoe kan ik Base herladen?


Wil je Base online herladen?
  1. Kies belwaarde als categorie;
  2. Selecteer operator Base;
  3. Selecteer de juiste Base belwaarde;
  4. Vul je gegevens in en voltooi het betaalproces;

Je ontvangt je Base belwaarde per email en kan nu makkelijk en snel je Base belwaarde herladen.

Base herladen voor iemand anders?


Wil jij Base herladen voor iemand anders? Voltooi dan het zelfde bovenstaande proces, maar vul dan het telefoonnummer en email van de gewenste persoon in. Degene zal dan de Base herlaadcode ontvangen per email en kan deze gebruiken voor zijn/haar eigen nummer. Dit werkt uiteraard ook met de andere operators.

Kredietkaarten online kopen


Op herladen.com kun je ook diverse kredietkaarten online kopen. Zo kun de Ticket Premium of CASHlib prepaid creditcard aanschaffen. Met deze prepaid creditcard kun je online betalingen doen bij aangesloten websites. Op deze manier hoef je niet je creditcard gegevens achter te laten en kun je eenvoudig en veilig online betalingen doen. Daarnaast verkopen wij op Herladen ook Entertainment en Gamecards.

Welke kredietkaarten voor games en entertainment


Onder deentertainment cards vallen onder andere de App store & iTunes kaart, Google Play kaart, en de Netflix kaart. Handig voor al je apps, muziek, films, en andere aankopen voor entertainment onderweg.

Als gamer kun je ook voor je PSN Card, PS Plus, Xbox Gift Card, Xbox Live Gold, Nintendo eShop tegoed of Steam kaarten bij ons terecht. Of je nou een nieuwe game of DLC voor je PS4, Xbox One of Nintendo Switch wilt of je abonnement wilt verlengen - bij Herladen zit je goed.

GSM herladen


Terug naar het overzicht