Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per Email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen
30-06-14 - 

GSM herladen

Is je belwaarde op? Dan kun je eenvoudig je GSM herladen, zodat je snel weer kunt bellen, smsen en internetten. Je hoeft niet meer naar de winkel om prepaid belwaarde te kopen, het kan betrouwbaar en snel via Herladen.com. In minder dan een minuut doorloop je een paar stappen om je belwaarde te herladen.

Belwaarde online herladen


Het online herladen van je belwaarde is heel eenvoudig. En tegenwoordig de gemakkelijkste manier om snel je GSM te herladen zonder het huis uit te hoeven. Op Herladen.com kun je de volgende operators online herladen: Base, Proximus, Mobistar, OrtelMobile, Lycamobile, Ay Yildiz, JIM Mobile, Türk Telekom en Scarlet. Je bestelling reken je af met één van de veilige betaalmethoden.

GSM online herladen


Op Herladen.com bestel je in enkele stappen belwaarde voor je GSM. Na het volgen van de stappen, ontvang je direct de herlaadcode via de mail. De herlaadcode kun je gebruiken om je belwaarde te herladen.

1. Kies je operator;
2. Selecteer het gewenste herlaadbedrag;
3. Vul je gegevens in;
4. Kies één van de veilige betaalmethoden en reken je bestelling af;

Zodra de betaling is ontvangen, wordt de herlaadcode direct naar het opgegeven e-mailadres verstuurd. Volg de instructies van jouw operator om je belwaarde te herladen.

Kredietkaart online kopen


Op herladen.com kun je ook diverse kredietkaarten online kopen. Je kunt een prepaid creditcard aanschaffen, zoals de Ukash of 3Vcard. Met deze prepaid creditcard kun je online betalingen doen bij aangesloten websites. Sinds kort kun je ook iTunes kaarten en een Xbox Live Gold abonnement kopen bij Herladen.com. Je kunt kiezen uit iTunes kaarten in verschillende waarden en Xbox Live Gold codes van 1 maand, 3 maanden, 12 maanden of 24 maanden.

GSM herladen


Terug naar het overzicht