Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen
13-09-21 - 

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?

De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het gebruiken van jouw paysafecard. In sommige gevallen moet je nu een paysafecard-account aanmaken, voor je kunt betalen. We begrijpen dat je hier misschien vragen over hebt. Kun je nog steeds met een paysafecard PIN betalen zonder account? Is jouw privacy nog steeds beschermd?

Om alles te verduidelijken hebben we op een rij gezet wat de veranderingen zijn en wat ze voor jou betekenen.

Wat zijn de wijzigingen?


my paysafecard account
Je kunt op een paar manieren betalen met paysafecard. Zo kun je een paysafecard-account aanmaken en daarmee betalen. Als je dat al doet, verandert er niets voor je. Ook kun je direct betalen met je 16-cijferige paysafecard code. Dit zal mogelijk blijven bij de meeste websites.

Als je vanaf 14 september 2021 met paysafecard een bedrag lager dan € 50 wilt betalen op websites voor weddenschappen of gokken, dan moet je een paysafecard-account aanmaken. In dat geval kun je niet meer rechtstreeks met je 16-cijferige pincode betalen. Je kunt nog steeds je PIN-code gebruiken om je paysafecard-account te herladen.

Voor andere websites kun je paysafecard nog steeds gebruiken op de manier die je gewend bent. Er verandert niets voor je, tenzij je paysafecard gebruikt om te betalen voor online gokken voor bedragen lager dan € 50.

Waarom deze wijzigingen?Deze wijzigingen zijn bepaald door paysafecard. Als wederverkoper moeten wij ons daaraan houden. Dit verandert niets aan jouw Herladen.com ervaring. Je kunt nog steeds jouw paysafecard-codes kopen op de manier die je bij ons gewend bent. Met dezelfde betaalmethoden en dezelfde garantie op privacy.

Deze veranderingen zijn doorgevoerd door paysafecard om het betalen nog veiliger te maken. Het account- en registratieproces zijn bedoeld om jouw gegevens veilig te houden.

Maar dat is niet alles. Het hebben van een paysafecard-account heeft meer voordelen. Je hebt overzicht op al je betalingen en actieve pincodes. Zo kun je snel je actuele paysafecard-waarde bekijken. Ook kun je duidelijk zien hoeveel je hebt betaald, wanneer en waar.

Wat zijn de gevolgen van de wijzigingen voor jou?Of er iets voor je verandert, hangt af van de manier waarop jij paysafecard gebruikt. Gebruik je paysafecard om online te wedden, of voor iets anders? En doe je betalingen van meer of minder dan € 50?

  • Gebruik je paysafecard om online te gokken voor minder dan € 50?


In dat geval zul je een paysafecard-account moeten aanmaken. Met deze account wordt betalen met paysafecard veiliger dan ooit. Je privacy blijft gewaarborgd. Wil je weten hoe je een paysafecard-account aanmaakt? Dat vertellen we je graag.my paysafecard veranderingen

Heb je een account? En heb je een paysafecard PIN code bij ons gekocht? Voeg met die PIN makkelijk waarde toe aan je account. Hierna kun je via je account betalen. Volg de volgende stappen:

  1. Zorg ervoor dat je een mypaysafecard-account hebt aangemaakt of maak er hier een aan.
    Op sommige websites kun je direct betalen met de paysafecard-pincode die je hebt gekocht. Als dat niet mogelijk is, kun je betalen door in te loggen op je mijn paysafecard-account:
  2. Voeg de 16-cijferige paysafecard PIN toe aan je mijn paysafecard account.
  3. Ga naar een website die paysafecard accepteert als betaalmethode en selecteer paysafecard.
  4. Betaal gemakkelijk en veilig online door je my paysafecard-gebruikersnaam en -wachtwoord in te voeren.
  5. Bevestig de aankoop.


  • Gebruik je paysafecard om meer dan € 50 te betalen voor online gokken?


Dan verandert er niets voor je. Je zult nog steeds een paysafecard-account moeten aanmaken voor dit soort betalingen, zoals je dat tot nu toe hebt gedaan.

  • Gebruik je paysafecard voor iets anders?


Er verandert niets voor je. Of je paysafecard nu gebruikt om online te gamen, te daten, naar muziek te luisteren of voor iets anders. Je kunt paysafecard nog steeds gebruiken op de manier die je gewend bent.

Hoe maak je een paysafe account aan?Wil je een paysafecard account aanmaken? Ga naardeze pagina en volg de aanwijzingen.
Heb je een paysafecard account aangemaakt? Dan kun je hier op Herladen.com je paysafecard-codes kopen zoals je dat gewend bent.

Alternatieven voor paysafecardEr zijn veel andere manieren om veilig online te betalen. Herladen.com heeft nog veel meer prepaid creditcards beschikbaar. Iedere kaart heeft eigen goede kenmerken. Waar je ze ook voor gebruikt, wij hebben de perfecte prepaid creditcard voor jou. Hier vind je elke kaart die we aanbieden en uitleg over het gebruik ervan.


Terug naar het overzicht