Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen

Bitnovo 25 €

Bitnovo 25 €
€ 25,00
Dit product is op dit moment helaas niet op voorraad.

Voordelen Herladen.com


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals Bancontact/Mister Cash

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Bitnovo Voucher kopen

Als je altijd al Bitcoin, Tether, Ethereum of een van de andere talloze cryptovaluta’s hebt willen kopen, dan is een Bitnovo Voucher de perfecte oplossing. Een Bitnovo Voucher code kun je namelijk gemakkelijk en snel omzetten in één van de meer dan 20 digitale valuta’s. Selecteer de Bitnovo Voucher van € 25, €50 of €100, vul je e-mailadres in en selecteer één van de betaalmethodes. Na je bestelling ontvang je binnen 30 seconden jouw Bitnovo code. Deze kun je gelijk inwisselen op Bitnovo.com.

Waarvoor kan ik mijn Bitnovo Voucher gebruiken?


Je kunt een Bitnovo Voucher code gebruiken om cryptovaluta mee aan te schaffen. Via Bitnovo.com kun je de Bitnovo code inwisselen voor onder andere Bitcoin, Dash, Ethereum, Bitcoin Cash en Tether. In totaal heb je de keuze uit meer dan 20 cryptovaluta’s. Op deze pagina kun je alle beschikbare cryptovaluta’s bekijken.

Hoe werkt Bitnovo Voucher?


Je kunt een Bitnovo Voucher zien als betaalmiddel voor digitale valuta, ook wel cryptocurrency. Op herladen.com kun je een Bitnovo Voucher aanschaffen door de kaart te selecteren met de juiste waarde en je e-mailadres in te vullen. Betaal met een van de betaalmethodes. Na aankoop zul je de Bitnovo Gift Card binnen 30 seconden ontvangen per e-mail in de vorm van een code. Deze code kun je op bitnovo.com inwisselen voor een soort cryptocurrency.

Wat voor een account heb ik nodig voor het inleveren van mijn Bitnovo code?


Voor het inwisselen van een Bitnovo code heb je geen account nodig, maar wel een crypto wallet. Crypto wallets worden ook wel een crypto portemonnee genoemd. Hier wordt de cryptovaluta naartoe gestuurd en opgeslagen nadat je de Bitnovo code hebt verzilverd. Er zijn verschillende manieren om een crypto wallet aan te maken. Een daarvan is via de website van Bitnovo.

Hoe verzilver ik mijn Bitnovo Gift Card?


Je hebt twee opties voor het inwisselen van je Bitnovo Voucher voor cryptovaluta.

Optie 1: via Bitnovo.com
. Ga naar Bitnovo.com
2. Selecteer “Redeem Voucher” bovenaan in het menu.
3. Selecteer de cryptovaluta waarvoor je de Bitnovo voucher wilt inwisselen. Let op: Je betaalt een service fee van 5% berekend over het totale bedrag van de cryptovaluta dat je ontvangt.
4. Vul het adres in van je online crypto wallet. Als je nog geen crypto wallet hebt, heb je de optie om deze aan te maken op bitnovo.com
5. Vul de Bitnovo voucher code in die je hebt ontvangen via je e-mailadres.
6. Klik op “Continue” en accepteer de voorwaarden.
7. De waarde van de Bitnovo voucher wordt omgezet in de door jou gekozen cryptovaluta en overgemaakt naar je crypto wallet.

Optie 2: De Bitnovo app (via iOS of Android):
Als je de Bitnovo app nog niet hebt gedownload kun je dat doen via de App Store of de Google Play Store

1. Open de Bitnovo app op je smartphone
2. Klik op “Redeem voucher”
3. Selecteer de cryptovaluta waarvoor je de Bitnovo voucher wilt inwisselen. Let op: Je betaalt een service fee over het totale bedrag van de cryptovaluta dat je ontvangt.
4. Vul het adres in van je online crypto wallet. Als je nog geen crypto wallet hebt, heb je de optie om deze aan te maken op Bitnovo.com
5. Vul de Bitnovo voucher code in die je hebt ontvangen via je e-mailadres.
6. Klik op  “Continue” en accepteer de voorwaarden.
7. De waarde van de Bitnovo voucher wordt omgezet in de door jou gekozen cryptovaluta en overgemaakt naar je crypto wallet.

Hoelang is een bitnovo Gift Card geldig?


Een Bitnovo Gift Card is tot 3 maanden na aankoop van Herladen.com geldig. Het is dus belangrijk dat je de Bitnovo Gift Card op tijd verzilverd!

Kan ik een Bitnovo Gift Card verzilveren voor verschillende crypto valuta’s?


Nee, je kunt één Bitnovo Gift Card niet verzilveren voor verschillende cryptovaluta’s. Het bedrag op de Bitnovo Gift Card wordt in één keer overgezet naar de door jou gekozen cryptovaluta. Wat je wel kunt doen is meerdere Bitnovo Gift Cards kopen en deze verzilveren voor verschillende cryptovaluta.
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen