Fortnite V-Bucks

Fortnite 1000 V-Bucks 8.99
€ 8,99Fortnite 1000 V-Bucks
Direct geleverd

Fortnite 2800 V-Bucks 22.99
€ 22,99Fortnite 2800 V-Bucks
Direct geleverd

Fortnite 5000 V-Bucks 36.99
€ 36,99Fortnite 5000 V-Bucks
Direct geleverd

Fortnite 13500 V-Bucks 89.99
€ 89,99Fortnite 13500 V-Bucks
Direct geleverd


Fortnite Chapter 5 Season 2: Myths & Mortals is hier


Koop de nieuwste Battle Pass met een V-Bucks giftcard en bereid je voor op het nieuwe seizoen!

Fortnite V-Bucks

V-Bucks is een in-game betaalmiddel dat je in Fortnite kunt uitgeven. Met V-Bucks kun je in de game onder andere aanpassingsvoorwerpen kopen, zoals nieuwe outfits, gliders, pikhouwelen, emotes en wraps of zelfs de nieuwste Battle Pass!
Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn Fortnite V-Bucks code inwisselen?

Verzilveringsinstructies

1. Ga naar www.fortnite.com/vbuckscard en log in met uw Epic Games-account.
2. Klik op 'Get Started' om met het verzilveren te beginnen.
3. Vul uw PIN-code in.
Let op: de 16-cijferige code WERKT NIET als deze rechtstreeks via uw gameplatform wordt verzilverd (PlayStation™Network, Xbox Live, Nintendo Switch, etc.)
5. Klik op 'Next'.
6. Selecteer het platform waarop u de V-Bucks-kaart wilt verzilveren en klik vervolgens op 'Next'. Let op: als u het platform waarop u uw kaart wilt verzilveren niet ziet, zorg er dan voor dat u op het juiste Epic Games-account bent ingelogd.
7. Controleer de details om er zeker van te zijn dat het Epic-account, het apparaat en het nieuwe saldo allemaal correct zijn en klik op 'Confirm'.

Xbox en PlayStation

Indien u ervoor gekozen hebt om uw V-Bucks op PlayStation of Xbox te verzilveren, krijgt u nadat u op 'Confirm' geklikt hebt een code van 25 tekens die u moet invullen in de winkel van het geselecteerde consoleplatform of op hun website. Deze code wordt ook naar u gemaild. De V-Bucks-verzilveringswebsite zal u doorverwijzen om u aan te melden bij uw externe account. Let op: zorg ervoor dat u inlogt op het account dat aan uw Epic-account gekoppeld is.
Vul uw code in en uw V-Bucks zullen aan uw account toegevoegd worden.

Ga naar Fortnite.com/support indien u problemen hebt met het verzilveren van uw V-Bucks-code op Xbox of PlayStation.
Je kunt je Fortnite V-Bucks-code gebruiken in het land waarvoor je deze hebt gekocht. Fortnite V-Bucks gekocht voor België kunnen bijvoorbeeld alleen worden gebruikt voor Belgische accounts.
Voor de klantenservice van Fortnite Epic Games kun je de website bezoeken.
Je Fortnite V-Bucks code zal niet verlopen.
Je kunt je saldo voor Fortnite V-Bucks controleren in je Epic Games-account, onder 'Transactiegeschiedenis'.

Algemene Voorwaarden

Om deze kaart te gebruiken, moet u een internetverbinding hebben, een geldig Epic-account (geregistreerd in Nederland door een klant met een permanente adres (of gebruikelijke verblijfplaats) in Nederland), Fortnite downloaden op een compatibel apparaat en de voorwaarden en gebruikersovereenkomst accepteren op fortnite.com/vbuckscardterms. Deze kaart kan alleen worden verzilverd voor het volledige aangegeven bedrag aan V-Bucks (een niet-wettig betaalmiddel, alleen bruikbaar in de game Fortnite), die alleen kunnen worden gebruikt volgens de voorwaarden van Fortnite. Lees vóór aankoop de volledige voorwaarden op fortnite.com/vbuckscardterms. De volledige nominale waarde van de kaart wordt in mindering gebracht bij verzilvering en gekoppeld aan een (1) account op het door u geselecteerde apparaat (overdragen of uitbetalen is niet mogelijk). Bekijk de voorwaarden van de fabrikant van uw apparaat voor eventuele aanvullende vereisten om Fortnite te spelen of deze kaart te verzilveren (bijv. abonnementen, bijkomende kosten, platformvoorwaarden). Er zijn geen kosten of vervaldatums verbonden aan het gebruik van de kaart. Deze kaart kan slechts éénmalig worden verzilverd en kan niet worden gebruikt om extra kaarten te kopen, kan niet geretourneerd, opnieuw geladen, gerestitueerd, voor contant geld ingewisseld, geruild of doorverkocht worden, tenzij anders vereist door de wet. Deze kaart kan niet worden vervangen bij verlies, diefstal, vernietiging of gebruik zonder toestemming. Deze kaart is alleen bedoeld voor de detailhandel in Nederland. Ga naar help.epicgames.com voor informatie over de kaart.

©2024, Epic Games, Inc. Epic Games, Fortnite, V-Bucks zijn merken en logo's van Epic Games. PlayStation, Xbox en Nintendo Switch zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Kaart uitgegeven en gedistribueerd door Epic Games Entertainment International GmbH. Ga voor ondersteuning naar fortnite.com/support.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreugde e...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en anoniem m...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen