Herladen.com is een gecertificeerde reseller van App Store & iTunes
App Store & iTunes

App Store & iTunes 15EUR

Wil je de nieuwste apps, games en muziek op je iPhone en de beste kaskrakers en bestsellers op je iPad en Mac? Dan kan dit natuurlijk met een App Store & iTunes Card. Hier kun je seffens een App Store & iTunes Card kopen die je na een succesvolle betaling direct in je mailbox ontvangt.
Selecteer uw waarde


Nu beschikbaar bij Herladen.com

Veelgestelde vragen
Je App Store & iTunes kaart kun je voor de volgende items inwisselen:
  • Apps
  • Games
  • Muziek
  • Films
  • iCloud
  • Boeken


In de App Store of iTunes Store kun je direct beginnen met shoppen! Je kunt al een Apple Store kaart online kopen vanaf €15 euro via Herladen.com - als cadeautje voor jezelf of voor iemand anders. Waar ga jij je tegoed aan besteden?

Voorwaarden Apple Music abonnement
Aanmelding vereist. Alleen individuele abonnementen. Na afloop van de vooruitbetaalde periode wordt het abonnement automatisch verlengd.
Je hebt vaneigens een Belgisch account nodig om je App Store & iTunes kaart in te wisselen. Je kunt het App Store & iTunes tegoed enkel in de Belgische stores gebruiken, omdat de kaarten landgebonden zijn.
Nadat je bij ons de App Store & iTunes Card hebt gekocht, ontvang je per e-mail de bijbehorende code. Klik om in te wisselen simpelweg op deze code, of ga naar appstore.com/redeem.

Deel je code niet met onbekenden.
Je kan alle cadeaubonnen op Herladen.com kopen met Paypal. Waaronder ook de iTunes kaart. Het enige wat je hoeft te doen is te bepalen welke kaart je wilt. En vervolgens Paypal te kiezen als betalingsmethode tijdens het afrekenen. Je logt vervolgens in op je PayPal account en bevestigt de betaling. Binnen enkele seconden na een succesvolle betaling ontvang je de iTunes kaart code per mail.
Nadat je de Apple Store kaart ingewisseld hebt, zal je tegoed altijd geldig blijven.‌‌

Algemene voorwaarden

Uitsluitend geldig voor aankopen in België bij Apple Media Services. Voor gebruik is een Apple ID vereist, en dien je de licentie- en gebruiksvoorwaarden te accepteren. Niet inwisselbaar voor contanten, niet bedoeld voor wederverkoop en voor verzending buiten België, terugbetaling of inruilen is niet mogelijk (tenzij indien wettelijk vereist). Persoonlijke gegevens worden uitsluitend verzameld en gebruikt conform het privacybeleid van Apple beschikbaar op apple.com/benl/privacy. Apple is niet aansprakelijk voor verlies of schade voortvloeiend uit diefstal of verlies van kaarten of uit ongeoorloofd gebruik. Dit onverminderd uw wettelijke rechten als consument. iTunes/App Store Kaarten worden uitgegeven en geleverd door Apple Distribution International Ltd.; zie: apple.com/benl/contact. Verkoop van de Kaarten treedt de winkelier op als vertegenwoordiger van en namens Apple Distribution International Ltd. De volgende voorwaarden zijn van toepassing: apple.com/benl/go/legal/gc. Alle aankopen via de iTunes Store/App Store zijn uitsluitend bestemd voor rechtmatig persoonlijk gebruik. © 2023 Apple Distribution International Ltd. Alle rechten voorbehouden.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Geen servicekosten
Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreug...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en an...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen