Jeton €5

Herladen.com is een gecertificeerde reseller van Jeton
JetonCash 5
€ 5,00JetonCash 5 EUR
Direct geleverd

JetonCashVeelgestelde vragen
Er zijn 2 manieren om je JetonCash code in te wisselen; op een partnerwebsite of in de Jeton Wallet. Gebruik op een Jeton partnerwebsite: Kies Jeton als jouw betaalmethode op een Jeton partner website. Daarna voer je de code, beveiligingscode en de vervaldatum van je voucher in. JetonCash toevoegen aan je Jeton Wallet: Kies Jeton Card als je betaalmethode, en voer de code, beveiligingscode en de vervaldatum in om jouw Jeton Account op te waarderen.
JetonCash is een prepaid creditcard. Wanneer je JetonCash bestelt bij Herladen.com ontvang je een code, een veiligheidscode en een vervaldatum. Hiermee kun je online betalen op duizenden websites.
Met jouw JetonCash voucher code kun je direct betalen op één van de geselecteerde websites. Of je kunt de code gebruiken om je Jeton Wallet mee te herladen.
Jouw code is 12 maanden geldig.
Ga naar de JetonCash website en klik op Controleer JetonCash Waarde (JetonCash Value).
Nee, je kunt meerdere keren betalen totdat je waarde op is.
Ga naar de Jeton website en selecteer Ondersteuning (Support).
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreug...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en an...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen