Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen

Netflix Code €25

Netflix Code €25
€ 25,00
Direct geleverd

Voordelen Herladen.com


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals Bancontact/Mister Cash

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Netflix Cadeaubon kopen

Wil jij ook de nieuwste films en series bekijken op je tv, computer, gameconsole en andere mobiele apparaten voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor een Netflix! Netflix abonnementen zijn al beschikbaar vanaf €7.99 en je koopt ze gemakkelijk met een Netflix Cadeaubon van Herladen.com. Kies de gewenste waarde, vul je e-mailadres in en selecteer een betaalmethode. Wij zorgen ervoor dat jij de code ontvangt op het opgegeven e-mailadres zodra de betaling bij ons binnen is.

Waarvoor kan ik mijn Netflix Codes gebruiken?


Leden kunnen hun factuur betalen met een Netflix Code. Als je geen lid bent, kun je de bon gebruiken om je favoriete series of films te beginnen kijken op om het even welk apparaat.

Hoe kan ik mijn Netflix Code inwisselen?


Gebruik:

  • Ga naar www.netflix.com/code

  • Voer de code in

Wat voor een account heb ik nodig voor het inleveren van mijn Netflix Code?


Netflix heeft voor elk wat wils: films, series en Originals. Netflix-leden kunnen hun favoriete titels gewoon thuis kijken, op elk gewenst apparaat. Zonder reclame.

Algemene Voorwaarden


Enkel inwisselbaar voor de Netflix-service via een Netflix-account (alleen voor 18-jarigen of meerderjarige leeftijd waarop men lid kan worden) in landen waar de service wordt aangeboden in EUR. De waarde wordt volledig bijgeschreven op je Netflix-account zodra de code is ingewisseld. Wordt niet terugbetaald, behalve als dit wettelijk verplicht is. Verloopt niet en mag niet worden doorverkocht. Netflix is niet verantwoordelijk voor verlies, diefstal of onbevoegd gebruik van codes. Raadpleeg de voorwaarden op www.netflix.nl/kaartvoorwaarden. Codes uitgegeven door Netflix International B.V.
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen