Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen
18-05-21 - 

Koop paysafecard België met PayPal

Koop paysafecard België met PayPal


Paysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en anoniem mee betalen in veel webshops. Veel van onze klanten vroegen aan ons of ze een paysafecard kunnen kopen met PayPal. Goed nieuws! Op Herladen.com kun je gemakkelijk en snel een paysafecard kopen met PayPal. Dit kan alleen voor codes met een waarde van €10 of €25.

Hoe koop ik een paysafecard online met PayPal?

Koop paysafecard met PayPal
Online een paysafecard kopen met PayPal is gemakkelijk op Herladen.com. Ga naar de paysafecard pagina en kies de €10 of €25 codes. Vul de gevraagde gegevens in en selecteer PayPal als betaalmethode. Daarna log je in op PayPal en bevestig je de betaling. Binnen 30 secondes zit de paysafecard code dan in je inbox.

Koop paysafecard met PayPal

Voordelen van een paysafecard


Anonimiteit is voor veel mensen het grootste voordeel van een paysafecard. Je hoeft bij het betalen met een paysafe code namelijk geen persoonlijke- of bankgegevens achter te laten bij de webwinkel waar je betaalt. Daarnaast zijn betalingen met een paysafecard niet zichtbaar op een bankafschrift.

Hoe betaal ik met een paysafecard?


Online winkelen met een paysafecard is heel eenvoudig. Kies paysafecard als betaalmethode. Vul dan de 16-cijferige code in, of je my paysafecard gebruikersnaam en wachtwoord. Dat was het, je hebt betaald. Stond er meer tegoed op je paysafe code dan je betaald hebt, dan krijg je een nieuwe code toegestuurd met het resterende bedrag.

PayPal opwaarderen met paysafecard


Hoe kun je PayPal opwaarderen met een paysafecard? Je kunt sinds kort met een paysafecard geld overmaken naar je PayPal account. Wat je naast een my paysafecard-account nodig hebt, is een paysafecard Mastercard. Heb je die? Dan hoef je alleen nog maar je paysafe Mastercard toe te voegen als betalingsmethode bij je PayPal account. Daarna kun je gemakkelijk en snel een bedrag op je PayPal account zetten met een online paysafe code van Herladen.com.

Wat is een paysafecard Mastercard?


De paysafecard Mastercard is een fysieke prepaid creditcard. Je kunt deze bestellen op de officiële website van paysafe. Als je het bestelt krijg je de paysafecard Mastercard in 5 tot 7 werkdagen opgestuurd. Heb je de paysafecard Mastercard? dan kun je met online paysafe codes van Herladen.com tegoed op je paysafe Mastercard zetten. Je kunt € 1.000 aan tegoed per dag op je paysafe Mastercard zetten.

Disclaimer
NB: Herladen.com biedt enkel een platform dat je kunt gebruiken voor het aanschaffen van prepaid kaarten die worden aangeboden door verschillende aanbieders. De algemene voorwaarden van de aanbieder zijn altijd van toepassing op het product dat is gekocht via beltegoed.nl. Wij doen ons uiterste best om correcte informatie te verstrekken. Wij aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor de juistheid van deze informatie aangezien bijvoorbeeld bepaalde omstandigheden kunnen veranderen. Informatie die op het moment van publiceren juist was, kan hierdoor op een later tijdstip niet meer correct zijn.Terug naar het overzicht