Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen

NordVPN Coupon

NordVPN Abonnement 1 Jaar
€ 69,99 NordVPN Abonnement 1 Jaar
Dit product is op dit moment helaas niet op voorraad.

Voordelen Herladen.com


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals Bancontact/Mister Cash

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Wat is NordVPN?

NordVPN beschermt jouw internetverkeer zodat je kunt internetten zonder sporen na te laten. Daarnaast zorgt NordVPN er ook voor dat je, waar je ook bent, toegang blijft houden tot je favoriete websites en entertainmentsites, zonder dat je je zorgen moet maken over censuur.

Als je het internet opgaat, doe je dat met een uniek IP-adres. Daardoor ben je herkenbaar en te traceren bij alles wat je doet als je online gaat – tenzij je een VPN gebruikt. Een VPN (Virtual Private Network) is een veilige verbinding tussen jouw computer en het internet.

Wat zijn de voordelen van NordVPN?


NordVPN is niet voor niets de populairste VPN-aanbieder op de markt. Met een Nord VPN-verbinding ben je verzekerd van drie belangrijke voordelen: veiligheid, anonimiteit en vrijheid op het internet.

NordVPN beschermt je niet alleen tegen hackers, maar ook tegen ‘Big Brother’ die alles ziet. Alle data die je verzendt en ontvangt gaat door een versleutelde tunnel naar militaire maatstaven. Je kunt zelfs veilig browsen op openbare wifi- of andere netwerken. Je anonimiteit is te allen tijde gegarandeerd.

Met je Nord VPN Coupon koop je ook online-vrijheid. Geblokkeerde diensten, websites en platformen zijn met NordVPN verleden tijd. NordVPN verandert je IP-adres en weg is de censuur.

Wat kost NordVPN?


Nog nooit eerder was het zo gemakkelijk om een VPN-abonnement te kopen. Met een NordVPN-abonnement hoef je je geen zorgen meer te maken over je online veiligheid of toegang tot streamingkanalen die nu geblokkeerd zijn door je provider of de overheid. Op herladen.com kun je op een veilige manier je NordVPN Coupon aanschaffen en binnen 30 seconden ontvang je de activeringscode en ligt de weg naar extra veiligheid, anonimiteit en vrijheid op het internet voor je open. Hoe langer de periode die je kiest, hoe voordeliger de prijs!

Hoe werkt NordVPN?


NordVPN versleutelt al je internetverkeer, beschermt je IP-adres en zorgt ervoor dat niemand ziet welke websites je bezoekt of welke bestanden je downloadt. Je kunt ook je IP-adres veranderen naar een adres in bijvoorbeeld Japan of de VS.

NordVPN garandeert je anonimiteit voor de volle 100%! NordVPN bewaart geen klantgegevens en het platform hanteert een strikt no-logging-beleid. Kies nu je abonnement op herladen.com en binnen enkele minuten is ook jouw internetverkeer helemaal veilig, anoniem en zonder restricties.

Hoe activeer ik mijn NordVPN account?


Met je NordVPN Coupon ben je slechts een paar stappen verwijderd van veilig, anoniem en vrij internetten.

  1. Koop je NordVPN Coupon voor het abonnement van je keuze op herladen.com.
  2. Je ontvangt binnen 30 seconden de activeringscode via e-mail.
  3. Ga naar join.nordsec.com/activate/ om je abonnement te activeren met de code op je kaart.
  4. Heb je al NordVPN? Ga naar join.nordsec.com/activate/! Vul je activatiecode, het e-mailadres van je account en je wachtwoord in en selecteer "Create Account" om je abonnement te verlengen.
  5. Nu ben je klaar om NordVPN te installeren en te gebruiken.
De NordVPN Coupon heeft geen vervaldatum. Je abonnement gaat lopen zodra je de activatiecode ingevoerd hebt.
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen