Midasbuy €9

PUBG Mobile 660 UC 10
€ 9,82PUBG Mobile 660 UC
Direct geleverd

PUBG Mobile UC

Heb je meer PUBG Mobile Unkown Cash nodig? Upgrade jouw personage en geef jezelf meer kans om te winnen met een PUBG UC digitale cadeaubon van Herladen.com. Je ontvangt jouw Unknown Cash EPIN code binnen enkele seconden in je mailbox.

En dan? Zodra je jouw PUBG UC code ontvangen hebt, kun je jouw outfits in het spel aanpassen. Met items uit de PUBG-shop onderscheid je jouw personage van de massa. Of; koop de Royale Pass en ontvang premium beloningen en extra missies in het spel.
Veelgestelde vragen
  1. Ga naar de verzilver-website.
  2. Klik op EPIN op de homepage.
  3. Voer de EPIN code en jouw PUBG-gebruikersnaam & PUBG ID-nummer in.
  4. Selecteer de regio: overige (others).
  5. Klik op OK om in te wisselen (redeem).
PUBG is een Battle Royale video game. Jij gaat de strijd aan tegen 99 spelers in een digitaal landschap. Zorg ervoor dat je de rest verslaat, want de laatste speler of het laatste team dat overblijft is de winnaar!
PUBG Unknown Cash (PUBG UC) is de in-game valuta in PUBG Mobile. Hiermee kun je als speler premium in-game items kopen in de PUBG shop. Je kunt ook geld aanvragen of overmaken naar je medespelers en vrienden in PUBG Mobile.
Met de PUBG EPIN van Herladen.com kun je jouw mobiele PUBG-accounts herladen met Unknown Cash. Met jouw Unknown Cash koop je verschillende skins, emotes, outfits of de Royale Pass in het spel.
Je hebt een PUBG Mobile-account nodig.
Je PUBG UC-kaart is voor altijd geldig.
Je kunt je huidige waarde op je account controleren in de PUBG Mobile-app voor Android of iOS.
Ja, je kunt voor elke code op Herladen.com betalen met PayPal, Mister Cash of een van de andere ondersteunde betaalmethodes.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreugde e...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en anoniem m...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen