Openbucks

Openbucks 100
€ 90,00Openbucks 100 USD
Direct geleverd

Dit product is op dit moment helaas niet op voorraad.

Openbucks

Openbucks is een populaire online betaalmethode. Je kunt er mee op meer dan 2000 plekken betalen. Met name in de VS is het populair.

Koop snel, veilig en gemakkelijk een Openbucks code in België op Herladen.com. Kies hoeveel Openbucks je wilt hebben, vul je e-mailadres in en betaal met PayPal of creditcard. Je openbucks code komt aan in je inbox binnen 30 seconden.
Veelgestelde vragen
Je kunt je Openbucks saldo hier checken.
Openbucks is een alternatieve online betaalmethode. Het begon als een manier om met cash online te betalen. Klinkt onmogelijk? Het process is juist simpel. Je koopt een Openbucks cadeaukaart met cash in meer dan 60.000 plekken in de VS. Daarna gebruik je die cadeaukaart om online te betalen. Handig als je geen bankkaart of creditcard hebt, of wanneer je anoniem wilt blijven online.

Je kunt nu ook een Openbucks cadeaukaart online kopen en gebruiken bij meer dan 2000 webshops en services.
Je verzilvert je Openbucks code door Openbucks te selecteren als betaalmethode. Vul daarna je Openbucks code en PIN in en je hebt betaald!
Openbucks codes zijn voor altijd geldig.
Ja! Op recharge.com kun je betalen met verschilllende betaalmethode zoals PayPal, Mister Cash of creditcard.
Je kunt de klantenservice van Openbucks hier online bereiken.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreug...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en an...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen