Zalando €10

Herladen.com is een gecertificeerde reseller van Zalando
Zalando BE (B) 10
€ 10,00Zalando €10
Direct geleverd

Zalando Cadeaubon

De Zalando Cadeaubon van 10, 15, 20, 25 of 50 euro van herladen.com is het ideale cadeau. Voor een ander of voor jezelf! Heb jij weinig tijd (of zin) om te winkelen, op zoek naar de perfecte outfit? Of wil je iemand die graag online winkelt verrassen? Nadat je de Zalando Cadeaubon op een veilige manier gekocht hebt op herladen.com, sturen we je binnen 30 seconden een e-mail met een code.
Veelgestelde vragen
Zalando is een van de grootste webshops van Europa. Met meer dan 2000 mode- en beautymerken vind je er de grootste keuze aan mode en trends. Op herladen.com kun je een Zalando Cadeaubon kopen van 10, 15, 20, 25 of 50 euro om eenvoudig online te shoppen met gratis levering en retour.
Wanneer je iets bestelt bij Zalando, kun je de Zalando Cadeaubon gebruiken als betaalmethode. Als je aankopen minder kosten dan de waarde van je cadeaubon, wordt dat gewoon verrekend. Het resterende tegoed blijft dan op je account staan tot je volgende bestelling.
Je kunt het tegoed van je Zalando Cadeaubon gebruiken door deze toe te voegen aan je 'Mijn Zalando'-account:

  1. Ga naar www.zalando.be en log in.
  2. Klik in het menu aan de linkerkant op ‘Mijn cadeaubon’.
  3. Vul je code in en klik op 'Cadeaubon inwisselen’.
Nadat je de Zalando Cadeaubon van herladen.com ingewisseld hebt op de pagina Mijn cadeaubon kun je beginnen met winkelen. Op dezelfde pagina staat ook hoeveel tegoed er na je aankoop overblijft. Zo kun je altijd snel zien of je nog wat kunt kopen.
Op herladen.com kun je een Zalando Cadeaubon kopen en deze gebruiken om te shoppen wanneer je maar wilt, waar je ook bent. Je tegoed vervalt niet dus je hebt alle tijd om de perfecte outfit te shoppen.
Heb je vragen of is iets niet duidelijk? Kijk dan op zalando.be/faq of je antwoord ertussen staat. Staat jouw oplossing er niet tussen? Stuur dan een e-mail of bel met de klantenservice van Zalando.
Algemene voorwaarden voor cadeaubonnen van Zalando
1. Zalando cadeaubonnen worden uitgegeven door Zalando Payments GmbH. Zalando Payments GmbH is een instelling voor elektronisch geld met vergunning in Duitsland. Maar Zalando cadeaubonnen zijn geen elektronisch geld.
De Zalando cadeaubonnen zijn geen elektronisch geld maar niet-gereguleerde opgeslagen waarde. Dit betekent dat Zalando cadeaubonnen niet onder toezicht staan van de bevoegde toezichthoudende autoriteit en de wettelijke bescherming voor elektronisch geld niet van toepassing is. U hebt niet het recht om ze in te wisselen voor contant geld.
2. Zalando cadeaubonnen kunnen worden ingewisseld op www.zalando.be en op de Zalando-app voor de aankoop voor producten die in aanmerking komen en die worden aangeboden door Zalando SE of andere verkopers (Zalando partners). Goederen en diensten die in aanmerking komen, zijn producten bedoeld voor het uiterlijk van iemand (bijv. kleding, schoenen). Meer informatie vindt u hier. Een Zalando cadeaubon kan niet worden gebruikt om een andere Zalando cadeaubon te kopen.
3. Zalando cadeaubonnen zijn geldig voor een periode van 5 jaar vanaf de aankoopdatum. Inwisselen in contant geld of restitutie in het geval van verlies of schade is niet mogelijk.
4. Zalando cadeaubonnen zijn beperkt tot een maximumwaarde van € 200,- per Zalando cadeaubon en een maximumwaarde van € 200,- aan Zalando cadeaubonnen per aankoop. Het is mogelijk om per aankoop verschillende Zalando cadeaubonnen te kopen met een maximumwaarde van € 200,- in totaal. Een resterend bedrag op uw Zalando cadeaubon kan worden gebruikt voor toekomstige aankopen. De maximumwaarde van Zalando cadeaubonnen die kan worden gebruikt is € 5000,- per kalendermaand. De maximumwaarde van cadeaubonnen die kan worden gekoppeld aan uw klantenaccount is € 5000,- per kalendermaand.
5. De Zalando cadeaubon wordt meestal binnen 24 uur na aankoop geactiveerd.
6. Zalando cadeaubonnen kunnen alleen vóór uw bestelling worden gebruikt en niet met terugwerkende kracht.
7. Als u uw bestelling annuleert of goederen retourneert waarvoor u een Zalando cadeaubon hebt ingewisseld, wordt het betaalde bedrag teruggestort op uw Zalando cadeaubon en beschikbaar gesteld voor toekomstige aankopen. Als u goederen retourneert waarvoor u gedeeltelijk hebt betaald met een Zalando cadeaubon, wordt de aankoopprijs van alle goederen die u houdt en die in aanmerking kwamen voor aankoop met een Zalando cadeaubon eerst betaald door de Zalando cadeaubon in te wisselen. Het resterende restitutiebedrag wordt terugbetaald via de andere betaalmethode waarvan u gebruik hebt gemaakt.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreug...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en an...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen