Amazon €50

Amazon.de Gift Card 50 € 50
€ 50,00Amazon.de €50
Direct geleverd

Amazon.de Gift Card

Via herladen.com kun je binnen een handomdraai een Amazon Gift Card kopen ter waarde van 10, 15, 25, 50 of 100 euro. Dan ben je nog maar enkele stappen verwijderd van het grootste online warenhuis ter wereld. Van boeken en muziek tot games en elektronica en van schoonheidsproducten tot leuke sportoutfits met bijpassende schoenen. Je kunt het zo gek niet bedenken, er is altijd een grote kans dat Amazon.de het heeft.

Heb jij ook wel eens willen shoppen op Amazon.de, maar lukte dat niet omdat je geen creditcard had? Of is dat een vriend of vriendin overkomen? Dat soort problemen is nu verleden tijd.

Leuk meegenomen: In België worden geen verzendkosten aangerekend voor boeken. Alle andere bestellingen boven 29 euro worden ook gratis thuisbezorgd.

Let op: Met een Amazon Gift Card die je in België aangeschaft hebt, kun je alleen op Amazon.de winkelen.
Veelgestelde vragen
Op herladen.com kun je een Amazon Gift Card kopen met een waarde van 10, 15, 25, 50 of 100 euro. Deze kun je dan inwisselen om te shoppen op www.amazon.de tot je tegoed op is. Om de Amazon kaart in te wisselen ga je als volgt te werk:

  1. Log in op Amazon.de met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Klik bovenaan de pagina op ‘Accounts en lijsten’ en dan op ‘Account’.
  3. Klik daarna op ‘Cadeaubonnen en aanvullen’ en vervolgens op ‘Cadeaubon inwisselen’.
  4. Voer de code met cijfers en letters in die op de Amazon kaart staat en klik op ‘Aan tegoed toevoegen’.
  5. Het tegoed van je Amazon Gift Card staat nu op je account en je kunt direct beginnen met winkelen.
Amazon heeft het grootste assortiment van alle webshops en levert doorheen heel Europa. Met de Amazon Gift Card van 10, 15, 25, 50 of 100 euro die je via herladen.com aangeschaft hebt, kun je naar hartenlust shoppen op www.amazon.de. Je kunt het tegoed niet gebruiken op andere websites van Amazon. Kijk voor de voorwaarden op Amazon.de.
De Amazon Gift Card van herladen.com is 10 jaar geldig. Als je de Amazon kaart niet binnen deze tijd inwisselt, zal ze vervallen en kun je ze niet meer gebruiken. Vergeet het dus niet en ga snel shoppen op Amazon.de.
Wil het niet helemaal lukken op de Amazon website met je Amazon kaart? Neem contact op met de klantenservice van Amazon via Klantenservice Amazon.
Door gebruik te maken van deze dienst ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Amazon.de. Kijk op Amazon.de voor de volledige voorwaarden.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreug...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en an...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen