IKEA Cadeaukaart


IKEA Cadeaukaart

Een IKEA Cadeaukaart, altijd een leuke verrassing! Een IKEA Cadeaukaart is een geschenk dat altijd welkom is. Geef hem cadeau aan je vrienden en familie bij verjaardagen, bij speciale gelegenheden of gewoon... zomaar! Met een IKEA Cadeaukaart krijgen ze exact wat ze altijd al wilden.
Veelgestelde vragen
Hoe deze cadeaubon in te wisselen:
Om de giftcard in de winkel te inwisselen, presenteert u de cadeaucode bij het betalen in de winkel.
Om de IKEA giftcard online op IKEA.be te inwisselen, selecteer je giftcard als betaalmethode in het winkelwagentje en voer je het giftcard nummer in.
Je kunt hier contact opnemen met de klantenservice van IKEA.
Voer hier je code in om je IKEA saldo te bekijken.
Door gebruik te maken van deze service, ga je akkoord met de voorwaarden van IKEA. Ga naar https://www.ikea.com/be/nl/customer-service/gebruiksvoorwaarden-pubd49dcb71 om deze te bekijken.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreug...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en an...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen