League of Legends prepaid card

League of Legends 10 Euro LoL €10 / 1580 RP
€ 10,00
League of Legends 20 Euro LoL €20 / 3250 RP
€ 20,00

Informatie  

League of Legends RP kopen

Wil jij League of Legends Riot Points kopen? Bestel dan de LoL game card van €10 of €20 op Herladen.com! Op de orderpagina vul jij je e-mail adres in, kies je een betrouwbare betaalmethode (waaronder Mister Cash en Paypal) en reken je de bestelling af. Vervolgens ontvang je de LoL RP code op het opgegeven e-mailadres. Koop met jouw code direct League of Legends Riot Points in de store van de game.

Ontwikkel je personage in een eindeloze wereld


In League of Legends strijden twee teams van krachtige kampioenen tegen elkaar op verschillende battlefields en in verschillende game modes. De populaire game wordt gespeeld door meer dan 10 miljoen spelers wereldwijd en breidt zich constant uit. Regelmatige updates zorgen voor eindeloos speelplezier voor spelers van elk level. Riot Points zijn één van de twee valuta die gehanteerd worden in League of Legends. Met League of Legends RP kun je in de LoL Store aankopen doen voor extra opties, gemak of diversiteit in de spelervaring. Een nieuwe kampioen, alternatieve skins of boosts zijn een paar voorbeelden van wat je kan aanschaffen met de LoL RP.

Wissel je LoL RP code in


Met de code van Herladen.com kun jij binnen 30 seconden LoL points kopen. Met de LoL prepaid card van €10 ontvang je 1580 RP en met de card van €20 ontvang je 3250 RP.

1. Je hebt eerst een League of Legends account nodig. Deze maak je gemakkelijk aan via signup.leagueoflegends.com.
2. Als je al een account hebt, open je de game.
3. In de game ga je naar de 'Store' en klik je op 'Purchase RP'.
4. Selecteer 'Prepaid Cards' en vul jouw code in.
5. Klik vervolgens op 'Submit' en je Riot Points zijn toegevoegd aan je account!