League of Legends Riot Points


League of Legends Riot Points

Wil jij League of Legends Riot Points kopen? Bestel dan de LoL game card van €10 of €20 op Herladen.com! Op de orderpagina vul jij je e-mail adres in, kies je een betrouwbare betaalmethode (waaronder Bancontact/Mister Cash en PayPal) en reken je de bestelling af. Vervolgens ontvang je de LoL RP code op het opgegeven e-mailadres. Koop met jouw code direct League of Legends Riot Points in de store van de game.
Veelgestelde vragen

Ontwikkel je personage in een eindeloze wereld

In League of Legends strijden twee teams van krachtige kampioenen tegen elkaar op verschillende battlefields en in verschillende game modes. De populaire game wordt gespeeld door meer dan 10 miljoen spelers wereldwijd en breidt zich constant uit. Regelmatige updates zorgen voor eindeloos speelplezier voor spelers van elk level. Riot Points zijn één van de twee valuta die gehanteerd worden in League of Legends. Met League of Legends Riot Points kun je in de LoL Store aankopen doen voor extra opties, gemak of diversiteit in de spelervaring. Een nieuwe kampioen, alternatieve skins of boosts zijn een paar voorbeelden van wat je kan aanschaffen met de LoL RP.

Wissel je LoL RP code in

Met de code van Herladen.com kun jij binnen 30 seconden LoL points kopen. Met de LoL prepaid card van €10 ontvang je Riot Points voor League of Legends en met de LOL card van €20 ontvang je ongeveer twee keer zoveel Riot Points om uit te geven.

1. Je hebt eerst een League of Legends account nodig. Deze maak je gemakkelijk aan via signup.leagueoflegends.com.
2. Als je al een account hebt, open je de game.
3. In de game ga je naar de 'Store' en klik je op 'Purchase RP'.
4. Selecteer 'Prepaid Cards' en vul jouw code in.
5. Klik vervolgens op 'Submit' en je Riot Points zijn toegevoegd aan je account!
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreug...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en an...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen