NCSoft €5

NCsoft 400 NCoins 5
€ 5,00400 NCoin
Direct geleverd

Ncoin Prepaid Card

Selecteer de NCoin Game Card die je wilt kopen, vul je e-mailadres in en selecteer een betaalmiddel. Je ontvangt je NCoin Prepaid Card als code via email, klaar om verzilverd te worden. Na het verzilveren kun je de NCoin direct gebruik in de in-game stores van de NCSoft games.

Als je van Blade & Soul of Lineage houdt, heb je vast gehoord van de uitgever NCSoft. De populaire online games van NCSoft hebben hun eigen in-game valuta, genaamd de NCoin. Op Herladen.com kun je een NCoin Prepaid Card kopen, waarmee je boosts, items, bundles en packs kunt kopen om nog meer uit je favoriete NCSoft games te halen.
Veelgestelde vragen
Een NCoin Game Card kan gebruikt worden als betaalmiddel voor de in-game stores van NCSoft Games. Voor Blade & Soul kun je bijvoorbeeld verschillende packs and bundles kopen zoals de 'Starter Pack' of de 'Mastery Bundle' kopen in de Blade & Soul Shop.
Op deze pagina kun een NCoin Prepaid Card aanschaffen. Selecteer de juiste kaart, voer je e-mailadres in en kies één van de betaalmiddelen. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je de NCoin Prepaid Card in 30 seconden per e-mail. Om een NCoin Prepaid Card te gebruiken moet je deze eerst verzilveren en de code omzetten in NCoin. Dit kun je alleen doen met een NCSoft Account. Hieronder kun je meer informatie vinden over het aanmaken van een een NCSoft account en het verzilveren van een NCoin Game Card.
Om een NCoin Game Card te gebruiken hebben je een NCSoft account nodig. Als je nog geen NCSoft account hebt, kun je deze aanmaken op ncsoft.com
Voor het verzilveren van een NCSoft Prepaid Card heb je een NCSoft account nodig. Als je klaar bent met het maken van een account (of als je al een account hebt) kun je de onderstaande stappen volgen om je NCoin Prepaid Card te verzilveren.
1. Log in bij je NCSoft account
2. Ga naar “My Account”
3. Selecteer “Apply a Code” en vul de code in die je via e-mail hebt ontvangen
4. Klik op “Activate”. Hierna zal de code beschikbaar zijn in het NCoin tabblad
5. Klik op “Apply” om de code te verzilveren
6. Nu je de code hebt verzilverd, kun je je NCoins besteden bij de in-game store van een van de NCSoft games
Je NCoin Prepaid Card heeft geen vervaldatum en is voor altijd geldig.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreug...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en an...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen