Vectone herladen

Vectone Mobile 5 Euro BE Prepaid €5
€ 5,49
Vectone Mobile 10 Euro BE Prepaid €10
€ 10,00
Vectone Mobile 20 Euro BE Prepaid €20
€ 20,00

Informatie  

Vectone online herladen


Op Herladen.com kun je eenvoudig en in rap tempo Vectone herladen. Binnen een mum van tijd heb jij de herlaadcode in handen. Als je eenmaal weet met welke waarde je Vectone wilt herladen, start je met het kiezen van een herlaadkaart. Om deze te betalen kun je gebruik maken van één van onze veilige betaalmethoden, zoals Bancontact en Paypal. Nadat de bestelling is geplaatst en je betaling is ontvangen, krijg je een e-mail met hierin de herlaadcode.

Hoe kan ik mijn Vectone belwaarde herladen?Optie 1:
Door het intoetsen van de code #101*herlaadcode# en te drukken op verzenden wordt Vectone herladen.

Optie 2:
Een andere optie is bellen naar 1966 om Vectone Mobile te herladen. Volg de instructies en voer de herlaadcode in wanneer hier naar gevraagd wordt.

Hoe kan ik mijn Vectone belwaarde opvragen?Optie 1:
De resterende Vectone belwaarde kun je opvragen door de code *102# te verzenden. Deze code kun je verzenden door op de bel toets te drukken.

Optie 2:
Mits je een account hebt, of bereid bent er één aan te maken, kun je ook informatie over je belwaarde ophalen door in te loggen op de website van Vectone.

Hoe lang is mijn Vectone belwaarde geldig?


Met de gegeven instructies heb je je Vectone belwaarde herladen. maar hoe lang is de belwaarde exact geldig? Vectone Mobile belwaarde is onbeperkt bruikbaar, zolang je 1x per 180 dagen gebruik maakt van je SIMkaart. Naast bellen en sms'en, valt ook het herladen van belwaarde hieronder. Doe je dit niet, dan zal je SIM worden afgesloten. Van Vectone Mobile krijg je, vanaf het exacte moment dat je SIM is afgesloten, nog 30 dagen om de afsluiting ongedaan te maken. Het enige dat je moet doen is Vectone herladen. Als je geen gebruik maakt van deze optie, dan raak je de belwaarde en je Vectone Mobile nummer kwijt. Herlaad dus op tijd!


Productinfo + Instructies