Herlaadcode direct per Email & gratis SMS
Aankooptip
Base 10 Euro Base
Base
Belwaarde €10
€ 10,00

Online herladen - alle mobiele operatoren op Herladen.com!

Ben je bijna door je belwaarde heen? Op Herladen.com kun je gemakkelijk belwaarde herladen voor verschillende mobiele operatoren. Afrekenen is betrouwbaar en veilig via een beveiligde internetverbinding. Gepaard met herlaadinstructies van je mobiele operator kun je snel belwaarde voor je gsm herladen. Binnen no-time ben je in het bezit van een herlaadcode!

Voor welke mobiele operatoren kan ik mijn belwaarde herladen?

Op dit moment kun je bij ons belwaarde aanschaffen voor de grootste Belgische GSM providers, namelijk Base, Proximus en Mobistar. Verder kun je op Herladen.com belwaarde opladen voor Ortel, Lycamobile, Ay Yildiz, JIM Mobile, Türk Telekom, Vectone en Scarlet. Mis je een operator? Neem contact met ons op! Dan zorgen wij ervoor dat online herladen ook voor jou mogelijk wordt.

Wat zijn de voordelen van online herladen?

Al is het vroeg in de ochtend op een officiële feestdag, via Herladen.com kun jij altijd een code kopen om je mobiel online te herladen. In de meeste gevallen duurt het niet langer dan een minuut voordat je de code in handen hebt. Wij bieden belwaarde aan voor alle Belgische mobiele operatoren en je kunt betalen via veilige betaalmethoden. Met je ordernummer doe je ook automatisch mee met Herladen nieuwsbrief acties!

Hoe kun je belwaarde online herladen op Herladen.com?

Nadat je hebt geklikt op het logo van de gewenste operator, kies je een belwaarde bedrag en klik je op ‘Bestel nu!’. Vervolgens vul je een geldig e-mailadres in, kies je een betaalmethode en reken je de bestelling af! Je kunt onder andere betalen via PayPal en Mister Cash. Direct na betaling ontvang je de herlaadcode op het opgegeven e-mailadres.

Kan ik nog meer producten kopen op Herladen.com?

Wil je iets kopen in de iTunes of Play Store maar heb je te weinig tegoed? Bestel dan een iTunes Code of Google Play Gift Card om je Store tegoed te herladen. Ook gamers zijn bij ons aan het goede adres voor game kaarten als Xbox Live Gold en de Steam Gift Card. En dankzij onze Prepaid creditcards was online aankopen doen nog nooit zo simpel!