Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen

Meest gestelde vragen (FAQ)

Veelgestelde Vragen Betalen
Levering
Code gebruiken
Overig

Betalen

1. Hoe koop ik belkrediet?


Op Herladen.com kun je snel en eenvoudig belkrediet, prepaid creditcards, gamecards en entertainment cards kopen. Doorloop de onderstaande stappen om jouw krediet te bestellen.

1. Kies het gewenste product en de waarde;
2. Vul het e-mail adres in waarop je de kredietcode wilt ontvangen;
3. Kies één van de beschikbare betaalmethoden;
4. Controleer je bestelling;
5. Reken je bestelling af.

Zodra de betaling is ontvangen wordt de kredietcode per email, en indien aangegeven, per SMS naar je verzonden.

2. Welke betaalmethoden biedt Herladen aan?


Bij Herladen.com kun je met alle gangbare betaalmethoden betalen. In de meeste gevallen wordt een betaling direct verwerkt en ontvang je de kredietcode binnen 30 seconden via e-mail en/of SMS. Bij sommige betaalmethoden kan het tot een half uur duren voor een betaling bij ons binnen is.

De betaalmethoden waar je op Herladen mee kunt afrekenen zijn: Bancontact/Mister Cash, PayPal, Visa en Mastercard, Bankoverschrijving, Couponcode en per Telefoon. Kijk voor meer informatie op onze pagina met alle betaalmethoden.

3. Wie is Buckaroo?


Onze betalingspartner is Buckaroo. Dankzij Buckaroo kunnen betalingen veilig en geautomatiseerd worden voltooid. Het is mogelijk dat je de naam Buckaroo in plaats van Herladen.com voorbij ziet komen op je afschrijving. Dit komt doordat veel van onze betaalmethoden via Buckaroo worden geleid. Een aantal voorbeelden hiervan zijn creditcard betalingen met Visa en Mastercard, bankoverschrijvingen en betalingen met Mr Cash.
Staat je vraag er niet bij?
Heb je een andere vraag of opmerking?
Neem dan contact met ons op.