Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen

Meest gestelde vragen (FAQ)

Veelgestelde Vragen Betalen
Levering
Code gebruiken
Overig

Levering

1. Wanneer ontvang ik mijn code?


Direct na een geslaagde betaling wordt de code automatisch naar het opgegeven email adres verstuurd. Bij de meeste producten is het tevens mogelijk om je kredietcode ook per SMS te ontvangen.

Let op: het kan voorkomen dat onze bevestigingsmail in je spam-folder terecht komt, vergeet deze niet te controleren. Let ook op dat het bij een bankoverschrijving tot 3 werkdagen kan duren voor een betaling is voltooid.

2. Ik heb (bel)krediet besteld maar geen code ontvangen


Je hebt (bel)krediet besteld maar geen herlaadcode ontvangen? Het is mogelijk dat je tijdens het bestelproces een verkeerd email adres of GSM nummer heb ingevuld.

Een andere mogelijkheid is dat de bevestigingsmail in je spam-folder terecht is gekomen, vergeet deze niet te controleren. Daarnaast kan het na een betaling in enkele gevallen tot 30 minuten duren voor je betaling is voltooid - bij een bankoverschrijving kan dit zelfs tot 3 werkdagen duren.

Mocht je de email of SMS niet terug kunnen vinden, dan kun je eerst gebruik maken van onze optie om de code te herzenden.

Als dit ook niet werkt kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wanneer de transactiegegevens terug te vinden zijn op je bankafschrijving / internet bankieren, stuur deze mee als bijlage zodat wij je sneller kunnen helpen.
Staat je vraag er niet bij?
Heb je een andere vraag of opmerking?
Neem dan contact met ons op.