Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen

Meest gestelde vragen (FAQ)

Veelgestelde Vragen Betalen
Levering
Code gebruiken
Overig

Code gebruiken

1. Wat moet ik doen met een digitale code?


Belkrediet
Zodra je transactie betaald is krijg je een herlaadcode toegezonden via email, en indien je dit hebt aangegeven, per SMS. Bekijk hier een overzicht van alle herlaadinstructies per provider.

iTunes
iTunes is snel te herladen via je Mac, PC, iPhone, iPad of iPod. Om de code in te wisselen ga je naar de App Store of het iTunes programma waar je nieuw krediet toe kunt voegen aan je account.

Google Play
Google play is in te wisselen via de Google Play Store of op play.google.com. Netflix De Netflix gift card is in te wisselen via www.netflix.com/gift. Je krediet wordt direct toegevoegd aan je account.

Battletnet
De Battlenet prepaid code is in te wisselen via de Battlenet website en de Battlenet desktop applicatie. Kies hier altijd voor de regio 'Europa'; onze kaarten zijn alleen geldig binnen deze regio.

PSN Card
Wissel je PSN Card in op je PlayStation console. Log in op je account en ga naar 'code inlossen'. Steam Je Steam code is in te wisselen op steampowered.com/wallet, waar je inlogt op je account. Vul de code in, klik op 'doorgaan' en je krediet is aangevuld.

2. Hoe herlaad ik mijn belwaarde?


Kies eerst je provider en het gewenste bedrag op Herladen.com. Kies je betaalmethode en reken af. Je ontvangt nu een e-mail en een SMS indien aangegeven met een code.

Voer deze code in om het bedrag aan belwaarde op te halen bij je provider en herlaad je mobiele telefoon. Vaak kun je je herlaadcode invoeren door te bellen naar een gratis service nummer van je provider. Binnen enkele seconden wordt het prepaid bedrag dan bijgeschreven.
Kijk hier voor het overzicht met herlaadinstructies van alle providers.

3. Belkrediet code werkt niet


Belkrediet codes zijn allemaal unieke codes. Om deze reden kunnen ze maar één keer worden uitgegeven. Deze codes zouden altijd moeten werken in combinatie met de juiste provider.
Lukt het alsnog niet om te herladen? Raadpleeg dan onze herlaadinstructies en controleer of je op de correcte manier probeert te herladen. Lutk het vervolgens alsnog niet? Neem dan contact op met jouw provider.

4. Game / Entertainment code werkt niet


Onze digitale codes zouden altijd moeten werken omdat deze allemaal maar één keer worden uitgegegven. Sommige karakters in de codes lijken op elkaar, zoals de 0 en de O.

Controleer eerst altijd of je deze karakters wellicht hebt verwisseld. Kun je de code nog steeds niet inwisselen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Stuur ook een bijlage mee met daarin een printscreen van de foutmelding en je ordernummer zodat wij je sneller kunnen helpen.

5. Opladen via de iPad


Om belwaarde op je tablet te zetten hoef je alleen maar een paar simpele stappen te doorlopen:

1. Ga naar instellingen;
2. Klik op "mobiel data";
3. Klik op Sim-Apps;
4. Klik nu op "herladen" of "opwaarderen";
5. Voer de herlaadcode in en druk op zenden
Staat je vraag er niet bij?
Heb je een andere vraag of opmerking?
Neem dan contact met ons op.