Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen

Meest gestelde vragen (FAQ)

Veelgestelde Vragen Betalen
Levering
Code gebruiken
Overig

Overig

1. Hoe vraag ik mijn huidige belwaarde op?


Je belwaarde kun je opvragen bij je provider. Iedere provider heeft zijn eigen instructies hiervoor. Meestal kun je naar je provider bellen of je belwaarde op je display zien door middel van een code. Bekijk hier de instructies voor alle providers.

2. Ik heb het verkeerde krediet gekocht


Heb je een verkeerde herlaadcode of andere kredietcode gekocht? Helaas is het onmogelijk voor ons om een code te ruilen of terug te nemen. De digitale codes die worden uitgegeven zijn unieke codes. Wanneer deze code geleverd is, kan de code niet worden hergebruikt.
Daarbij is het voor ons onduidelijk of een code nog gebruikt gaat worden in de toekomst of dat deze al is gebruikt.

We raden je graag aan de code zelf te ruilen of door te verkopen aan iemand.

3. Kan ik mijn code retourneren?


Op het moment dat jij op “betalen” klikt, ga je ermee akkoord dat wij direct starten met de uitvoering van je bestelling en zie je hiermee af van je recht tot herroeping. Het is daarom helaas niet mogelijk om een reeds uitgegeven code in te wisselen bij ons voor een andere code of voor geld. Digitale codes worden niet retour genomen.

Onze digitale codes zijn allemaal uniek en kunnen om deze reden maar eenmalig uitgegeven worden. Wanneer een code aan een klant is verkocht (en door de klant is bekeken) kan deze code niet opnieuw verkocht worden. Het is voor ons onmogelijk om te controleren of de code al is gebruikt of eventueel in de toekomst nog gebruikt zal worden.

Code ruilen
Als jij je code wilt ruilen, kun je het beste contact opnemen met je provider. Deze kan jou het beste verder helpen. Mocht je er met je provider niet uitkomen, dan kun je de code nog proberen te ruilen met een bekende.
Staat je vraag er niet bij?
Heb je een andere vraag of opmerking?
Neem dan contact met ons op.