Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per Email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen
03-10-18 - 

5 Leukste game releases oktober 2018

alt

5 Leukste game releases oktober 2018


De koude maanden zijn weer begonnen, wat betekent dat het seizoen van de beste game releases weer van start is gegaan. Elke maand komen er de leukste games uit voor consoles en PC. Om door de bomen het bos nog een beetje te kunnen zien, helpen wij graag een handje. De maand oktober trapt het games-seizoen weer af met een paar knallers, zoals Assassin’s Creed Odyssey.

Ook als je al weet welke games je gaat kopen, helpen we je graag verder.
Koop een Gamecard

1. Assassin’s Creed Odyssey


Yes, daar gaan we weer! We kunnen het niet laten om elk jaar weer uit te kijken naar de volgende Assassin’s Creed. De Assassin’s Creed Odyssey release date was 5 oktober voor de PS4, Xbox One en PC. Ditmaal ben je een assassin in het romeinse rijk en dat ga je merken. Niet alleen de omgeving en de personages bevinden zich in de eeuw waarin de Romeinen oppermachtig waren, ook de Assassin’s Creed Odyssey gameplay is erop aangepast. Er zijn deze keer ook grote veldslagen, waarbij 150 vijanden tegelijk op je af zullen komen. Leger tegen leger, te land of ter water. Ja, dat lees je goed: zeeslagen zijn ook weer terug. Fans van Assassin’s Creed Black Flag zullen alvast blij zijn om dit te horen. Black Flag was een van de favoriete Assassin-games van vele gamers. Vrees niet: je sluipmoordenaar en parkour-skills zijn niet verdwenen, maar alleen verbeterd.

2. Forza Horizon 4


Sommige games worden altijd gebruikt om de grafische wow-factor van een nieuwe console te presenteren, Forza is daar zeker eentje van en ze hebben niet stilgezeten. De Forza Horizon 4 release date was 2 oktober voor de Xbox One en de PC. Heb je deze game gemist, grijp dan nu je kans met een Gamecard - of bekijk eerst de Forza Horizon 4 trailer hieronder. Alle mooie beelden zullen elke racefanaat overtuigen. Race door een historisch Brits landschap met 450 verschillende auto’s - ja dat klopt: 450 auto’s om vrij te spelen. Ook de seizoenen veranderen dynamisch. Je kan door de sneeuw racen of over vers gevallen blaadjes die de herst inluiden. De game kent een open wereld waar je vrij doorheen mag rijden op zoek naar nieuwe races en auto’s om vrij te spelen. Is dit de beste racegame van 2018? Beoordeel het zelf.3. WWE 2K19


De WWE 2K19 release date was 5 oktober. De game is uitgekomen, waaronder de WWE 2K19 Collector’s Edition voor de PS4, Xbox One en PC. WWE games zijn immens populair, alhoewel het nog niet tot iedereen is doorgedrongen. Wij zijn ook redelijk nieuw in de WWE scene, maar we moeten toegeven: dit is tof! Een over the top en spectaculaire game waarbij de klappen écht zijn. Dat is het leuke van een game als WWE 2K19: op TV ziet het er niet altijd even echt uit, maar in de game is het een bloedstollend gevecht. De game biedt een storyline waarvan alle dialogen zijn ingesproken door de echte WWE worstelaars. Ander leuk feitje: wist je dat je ook kan vechten als of tegen Ronda Rousey, de bekende MMA-vechtersbaas? Rey Mysterio zit er ook in natuurlijk.

4. Call of Duty Black Ops 4


De Call of Duty Black Ops 4 release date was 12 oktober. De game is uitgekomen voor PS4, Xbox One en de PC. Er zijn genoeg gamers die de Call of Duty Black Ops 4 beta hebben gespeeld en de game al sinds launch in huis hebben - maar voor iedereen die zich nog afvraagt of deze game het kopen waard is, wil ik jullie graag overtuigen. Datgene waar wij het meest enthousiast over zijn, is de nieuwe Blackout modus. In deze nieuwe survival-modus speel je op de grootste Blacks Ops-map ooit. Je probeert te overleven in Call of Duty Black Ops 4 Battle Royale (solo of in teams). Een andere leuke toevoeging waren de zombie-avonturen die je in de shooting-game kon hebben. Zombies neerschieten was verbazingwekkend leuk en voor Black ops 4 zijn er al vanaf de release 3 zombie-avonturen beschikbaar. Maar natuurlijk staat de multiplayer weer als een huis en belooft de singleplayer ook weer veel spektakel.5. Red Dead Redemption 2


Een Grand Theft Auto game, alleen dan met cowboys - geniaal! De beste cowboy-game ooit is weer terug voor meer. De Red Dead Redemption 2 release date is 26 oktober. De game komt uit voor de PS4, Xbox One en het is helaas nog even wachten (nog geen officiële releasedatum) voor de PC-versie. Een nieuw avontuur wacht, dus trek je cowboy laarzen maar alvast aan. De Red Dead Redemption 2 gameplay is in bijna alle aspecten verbeterd en er zijn allerlei leuke kleine dingetjes toegevoegd. Zo kun je bijvoorbeeld veel meer trucjes met je paard. Het hoofdpersonage kan zwemmen, alhoewel hij het niet erg leuk vindt - en je kan ook selfies maken met een ouderwetse camera. Ontdek de ingenieuze manier om selfies toe te voegen aan een game die zich afspeelt in het wilde westen. De Red Dead Redemption 2 multiplayer is een nog groter onderdeel van de game geworden. Online kun je in schietgevechten belanden met 32 spelers in totaal. Als je niet kan wachten, kan je de game alvast pre-orderen met een gamecard!

Pre-order of speel deze games direct met een Gamecard!
Koop een Gamecard


Terug naar het overzicht