Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per Email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen
12-11-15 - 

Drie spannende ebooks om te lezen tijdens koude herfstdagen

De herfst is in volle gang. Lange boswandelingen, kastanjes zoeken en lekkere herfstgerechten maken, wij houden ervan. Maar herfst betekent ook dat de dagen steeds kouder en korter worden. Wat is er dán lekkerder dan op de bank ploffen met een goed boek?

Het geschreven boek neemt af in populariteit maar dat geldt niet voor het ebook. Uit marktonderzoek blijkt dat de populariteit van ebooks alsmaar toeneemt in België. De prijs is daarvoor een goede reden: ebooks kosten meestal maar de helft van een fysiek boek. Daarnaast kun je je hele boekencollectie meenemen zonder ook maar één boek te hoeven sjouwen: de ebooks staan allemaal digitaal opgeslagen op je tablet, smartphone of e-reader.

Drie spannende ebooks om te lezen tijdens koude herfstdagen - Herladen.com

Wees goed voorbereid met deze pageturners

Ben jij al voorzien van een paar goede pageturners voor deze herfst? Wij geven je drie boekentips voor op je tablet, e-reader of smartphone.

1. Het meisje in de trein - thriller (mei 2015) - Paula Hawkins
Rachel, een gescheiden vrouw van in de dertig, reist dagelijks met de trein naar haar werk. Onderweg komt de trein door een Londense buitenwijk waar hij altijd op hetzelfde punt afremt voor een rood sein. Daar ziet ze elke dag hetzelfde jonge stel ontbijten op hun balkon. In haar hoofd schetst ze een perfect leven voor de twee en geeft hen namen, alsof ze hen al jaren kent. Op een dag ziet ze iets vreemds gebeuren in het huis van het jonge koppel. Rachel gaat naar de politie om te vertellen wat ze heeft gezien. Als blijkt dat de vrouw vermist is twijfelt Rachel of het wel zo'n goed idee was om naar de politie te gaan. Wat is haar rol in de vermissing? En wat heeft Tom, haar ex-man die een paar huizen naast het stel woont, ermee te maken? 'Het meisje in de trein' is een spannende, wereldwijd geprezen thriller van Amerikaanse schrijfster Paula Hawkins.

2. De kunst van het crashen - roman (feb 2015) - Peter Verhelst
'De kunst van het crashen' is de autobiografische roman van de Vlaamse dichter Peter Verhelst. In 2013 sloeg Verhelst drie keer over de kop met zijn auto, wat hem de inspiratie voor dit boek gaf. Het boek bestaat uit verschillende delen: de verhalen en herinneringen die Verhelst voorbij zag flitsen in de luttele seconden van het ongeluk, de seconden dat hij tussen leven en dood zweefde. De verhalen spelen zich in allerlei tijdslagen af en hebben allemaal iets met elkaar te maken. Verhelst slaagt er met deze roman wederom in om het verhaal tot leven te brengen met zijn poëtische en beeldende taalgebruik. 'De kunst van het crashen' is een originele roman over de soms dunne lijn tussen leven en dood.

3. Denk aan vrijdag - thriller (maart 2015) - Nicci French
In deze thriller van schrijversduo Nicci French, wordt in de Thames het lichaam van een man met doorgesneden keel gevonden. De man draagt een polsbandje met de naam Frieda Klein erop. Omdat het lichaam van de man onherkenbaar is, is de naam op het polsbandje het enige aanknopingspunt in de zoektocht naar de dader. Frieda Klein, psychotherapeute van beroep, heeft schijnbaar een relatie gehad met het slachtoffer en wordt door de politie als hoofdverdachte aangemerkt. Frieda duikt onder en gaat zelf op zoek naar de moordenaar. 'Denken aan vrijdag' is het vijfde deel uit de Frieda Klein reeks.

Krijg jij al zin om op de bank te ploffen met deze titels? Koop de ebooks met een Google Play code of iTunes card van Herladen.com!
Google Play code kopen iTunes card kopen


Terug naar het overzicht