Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per Email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen
22-12-15 - 

Hij is er weer: de Steam Winter Sale!

De Steam Winter Sale is er weer! Zoals elk jaar kan je tijdens deze sale veel games met een fikse korting kopen. Sommige van deze kortingen lopen op tot wel 85%! De startdatum van de sale wordt nooit officieel aangekondigd, maar op de een of andere manier lekt de informatie toch altijd uit. Ook nu en zijn wij daar even blij mee! Bereid je voor en maak een verlanglijstje want vandaag, 22 december, start de Steam Winter Sale! Zorg dat je er snel bij bent!

Hij is er weer: de Steam Winter Sale! - Herladen.com

Welke games staan er op jouw verlanglijst?

Tijdens de aankomende Steam Winter Sale zijn er weer heel veel games te koop voor bijzonder aantrekkelijke prijzen. Het zal je dan ook niet verbazen dat menig game lover met smart uitkijkt naar de Steam Sales die gedurende het jaar plaatsvinden. Het uitgelezen moment om een nieuwe game aan te schaffen! Dit jaar heeft de Winter Sale een iets andere opzet dan voorgaande jaren. Alle games hebben nu vaste kortingen die de hele sale periode geldig zijn. Er zijn geen tijdelijke kortingen meer zoals we die kennen in de Flash Sales. Je kan dus rustig wachten tot je 's avonds thuis op de bank zit om GTA5 of Fallout 4 te bestellen.

Weet jij al welke games je gaat kopen tijdens de Steam Winter Sale? Gebruik een Steam Card om gemakkelijk en snel af te rekenen in de Steam Shop en let the gaming begin!

De Steam Winter Sale duurt van 22 december tot en met 4 januari.
Steam Card kopen


Terug naar het overzicht