Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per Email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen
30-05-15 - 

Tijd voor nieuwe apps? Gebruik je Google Play Card

Heb jij een Google Play Card gekregen of gekocht, maar heb je geen idee wat je ermee moet? Of tenminste... je weet wat je ermee moet, alleen niet wat je moet kiezen. Wij kunnen je helpen! De meest gedownloade Google Play apps blijven games. Dit is niet zo gek aangezien het leuk tijdverdrijf is en er iedere week nieuwe spellen worden toegevoegd. Welke bekende games staan nog steeds aan de top en wat zijn enkele populaire nieuwe spellen? Doe inspiratie op en bezoek de Play Store met je Google Play Card in de aanslag.

Koop de beste apps met de Google Play Gift Card van Herladen.com

Een greep uit bekende Google Play Games

Wie had ooit kunnen denken dat het bouwen van steden en dorpen met blokjes of het wegspelen van kleurrijke snoepjes zulke grote hits zouden worden? Mochten deze omschrijvingen bij jou geen belletje doen rinkelen, dan geven wij je als tip om Minecraft en Candy Crush eens uit te proberen. Miljoenen mensen vermaken zich dagelijks met deze spellen. Een andere game hit is Angry Birds. Vernietig groene varkentjes met de vrolijk gekleurde vogels in je arsenaal. Of bescherm je zelfgebouwde dorp met een clan en ga de strijd aan met rivaliserende clans in Clash of Clans. Samen met Farm Heroes, Temple Run 2, Cut the Rope 2 en anderen vallen deze games onder de beste Play Store Games van 2014.

Populaire nieuwe Google Play Games van de afgelopen maand

Mocht je de bekende apps al hebben gespeeld, dan zijn er genoeg nieuwe games om uit te proberen. Een kleine greep uit de releases van deze maand:

Goat Simulator GoatZ (€ 4,99)
Goat Simulator GoatZ is het vervolg op Goat Simulator. Miste je uitdaging bij het besturen van je geit in het originele spel? Of wist je niet eens dat er een Goat Simulator was? Grijp je kans met GoatZ en ontdek hoe het jou en je geit vergaat tijdens een ware zombie apocalyps!

Lego Star Wars (€ 5,28)
Na Lego Star Wars: The Video Game en Lego Star Wars II: The Original Trilogy komt Lego nu met een Android versie! Speel mee in de bekendste Star Wars scenes in de typische Lego stijl. In sneltreinvaart reis je door de 6 Star Wars delen. May the force be with you.

Capture the Flag (€ 1,65)
De titel van de game zegt alles over je doel. Probeer met andere spelers in te breken bij je vijand en de vlag te stelen. Neem de vlag mee terug, maar kijk uit, want ook jouw vlag kan gepakt worden.

Koop games en in-game items met je Google Play Card

Heb je genoeg inspiratie opgedaan? Wissel je Google Play Card dan in of koop er één op Herladen.com als je nog geen kaart hebt. Je kunt het tegoed gebruiken om één van de bovenstaande spellen aan te schaffen in de Play Store. Als je tevreden bent met de beschikbare gratis versies van alle games, gebruik de kaart dan om in-game items te kopen. Boosters, levens en geld helpen je namelijk om nog verder te komen in een level.
Google Play Gift Card


Terug naar het overzicht