Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per Email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen
08-12-15 - 

Zo maak je een goede kerst playlist

Kerst komt eraan! Over een paar weken is het zover en zitten we weer gezellig met de hele familie aan de kerstdis. In de voorafgaande weken zijn er, zoals elk jaar, wel nog wat hordes te nemen. 'Wat gaan we eten?' en 'Waar gaan we eten?' zijn een paar mooie voorbeelden. En hoewel dat kerstdiner ieder jaar toch mooi en zoals gepland op tafel komt, vergeten we vaak een ander klein, maar belangrijk onderdeel, namelijk de muziek!
Zo maak je een goede kerst playlist - Herladen.com
Een lekker muziekje luisteren tijdens het verorberen van de kerstkalkoen, daar werd nog nooit iemand slechter van. Integendeel zelfs, muziek is de perfecte sfeermaker tijdens het kerstdiner. Een lekker kerstnummer kan je helemaal in de stemming brengen. Maar hoe doe je dat nou, een sfeervolle playlist samenstellen waar iedereen blij van wordt? Niet iedereen wordt tenslotte vrolijk van Mariah Carey's All I Want For Christmas. De sleutel tot een goede afspeellijst is volgens ons simpel: stel een afwisselende lijst samen met naast kerstliedjes, ook andere muziek. Zo houd je iedereen tevreden! Wij geven je een paar tips hoe je subiet zo'n mooie kerst playlist in elkaar kan zetten.

Hoe maak je een goede kerst playlist?

De iTunes Store is een perfecte plek voor iOS gebruikers om te zoeken naar muziek. Je vindt er veel kerstalbums van klassieke zanghelden zoals Frank Sinatra of Jim Reeves. Zij krijgen je opa en oma zeker aan het dansen! Voor wat meer moderne kerstmuziek kan je terecht bij Michael Bublé. Zijn Christmas Deluxe Special Edition album is nog steeds een graag geziene gast in menig kerst afspeellijst. Naast de albums kun je ook losse nummers vinden, zowel kerstliedjes als andere muziek. Genoeg om een mooie lijst voor jong en oud samen te stellen.

Ook in de Google Play Store is een overvloed aan muziek te vinden. De zoekfunctie in de categorie muziek helpt je om gemakkelijk door het aanbod te scrollen en inspiratie op te doen. Wat dacht je van het nieuwe kerstalbum van Kylie Minogue of LeAnn Rimes? Hierop vind je de perfecte nummers voor een swingende kerst. Geen zin om zelf een playlist samen te stellen? Download dan één van de kerstmuziek apps of kerst radio apps. Daar zijn de lijsten al voor je samengesteld, makkelijker kan bijna niet.

Heb jij al zin om te beginnen aan jouw kerst afspeellijst? Koop nu een Google Play card of iTunes card van Herladen.com en ga aan de slag!
Google Play card kopen iTunes card kopen


Terug naar het overzicht